fbpx Ozana Giusca | Learning Network Mergi la conţinutul principal


Ozana Giusca

De-a lungul carierei mele antreprenoriale am facut toate greselile posibile si a trebuit sa ma reinventez complet. Am decis sa devin consultant in cresterea afacerilor si sa organizez workshop-uri tocmai pentru a-i ajuta pe antreprenorii ca tine sa nu faca aceleasi greseli. In prezent companiile mele din Statele Unite, Marea Britanie si Romania vand cu succes in toata lumea. 

Am avut privilegiul sa fiu aleasa membru in Advisory Board al CASS Business School (City University Londra) si sa fiu votata in top 100 Women in Tech in Silicon Valley. In urma publicarii best-sellerului „Shorcut to Business Succes” am fost invitata sa vorbesc pe scena alaturi de experti de top precum Andy Harrington si Gerry Robert... si altele de care probabil nu-ti pasa asa ca iti voi spune ceea ce conteaza cu adevarat. 

Organizez acest workshop pentru ca stiu ca pot sa te ajut sa-ti pui pe roate o afacere care sa te serveasca intr-adevar. O afacere pe care sa o faci din pasiune si care-ti aduce viata pe care o iubesti.