fbpx Petru Păcuraru | Learning Network Mergi la conţinutul principal


Petru Păcuraru

Petru a absolvit Academia de Studii Economice, secțiunea Managementul Afacerilor, a urmat un master în Project Management la Kenessaw State University în SUA, precum și cursul Aspen Institute – Young Leaders Program.

Este fondator și Managing Partner al HPDI (Human Performance Development International), dar și consultant și coach în Project Management, Motivare, Leadership și Antreprenoriat. A fondat mai multe companii, de la advertising la wellness, de aici și experiența lui intensă în managementul oamenilor și leadership autentic. În 2013 a câștigat premiul de Antreprenorul Anului, iar în prezent misiunea lui este de a oferi viziune echipei de aproape 30 de persoane reunite cu scopul declarat “Creștem Oameni”.

Îl poți găsi pilotând în Campionatul Național de off-road, sau cu barca pe canalele necunoscute ale Deltei, îl mai poți găsi traversând lumea pe motocicletă, însă de principiu acolo unde este rost de aventură.

În urmă cu peste 11 ani, Petru a început colaborarea cu Jim Bagnola, unul dintre cei mai cunoscuți speakeri internaționali, HPDI fiind reprezentantul exclusiv al trainerului american în Europa de Est. Împreună cu Jim Bagnola, Petru Păcuraru a fost implicat în servicii de consultanță, programe de Dezvoltare a Compețentelor de Leadership, Comunicare, Customer Service, Team Management, Change Management și Coaching pentru mai mult de 30 de companii.

Printre clienții săi se numără companii importante, precum Hella Romania, Continental Automotive, 4Ideas, Ecolab, FMLogistic, Cafea Fortuna, British American Tobacco, P&G, Recognos, Raiffeisen Bank, Hilton, McCann Erikcson, Frigoglass sau Arctic.

În 2004, Petru a adus în România rețeaua de B2B Enablers International, iar în 2006 s-a alăturat companiei Elevate Media ca investitor și a condus divizia de Multimedia. În 2008, a deschis un lanț de cafenele neconvenționale, o agenție de turism și un boutique de branding. Începând din 2009, a fost consultant și ulterior partener pentru cel mai exclusiv centru de wellness din România, situat la 120 de metri deasupra Bucureștiului – Sky Wellness.