fbpx Radu Chiriac | Learning Network Mergi la conţinutul principal


Radu Chiriac

Radu Chiriac are o experienta de peste 7 ani in team management, process management si customer care, in ultimii 5 ani avand ca focus principal dezvoltarea oamenilor prin procese de training si coaching, sustinand oamenii sa genereze rezultate palpabile si clare, intr-un mod sustenabil.

Cu ajutorul setului de instrumente, tehnicilor si modelelor culese, invatate si cercetate; Radu se concentreaza pe accelerarea transformarilor, astfel incat clientii sai sa primeasca solutii „best in class” in procesele de generare de rezultate accelerate, dezvoltare si evolutie. Toate acestea intr-un mediu drama and stress free.

Formarea sa cuprinde multiple discipline, detine un Master in Management si Comunicarea in Afaceri – SNSPA, este certificat international ca Business si Life Master Coach, NLP Trainer, Coaching Trainer.

Radu este specializat in livrarea de programe ALP (Accelerated Learning Programs), ce au ca focus principal ca participantul sa fie in centrul atenției, si nu staff-ul sau trainer-ul. Aceste programe implica cele mai eficiente tehnici, imbinand noul cu clasicul, intr-un mod echilibrat. Radu este pasionat de desen, culturile antice si orientale, si Wuji Gong, o practica de arte martiale pe care o si preda in calitate de trainer certificat.

Încă nu există conținut.