fbpx Rajesh Misca | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Rajesh Misca

High Performance Coach, Speaker, Autor.

Rajesh Mișca este fondatorul și CEO-ul Corpstrat Academy,  este High Performance Coach, Speaker și Autor. El deține un MBA, Diplomă în Coaching High Performance și este pasionat de standarde și excelență.  

Parcursul carierei lui se reflectă în peste 22 de ani de experiență în 27 de țări pe 5 continente si mai mult de 24.000 de persoane care au trecut prin trainingurile și sesiunile de coaching facilitate de el începând cu anul1993, număr care este în continuă creștere și în prezent.

În calitate de  High Performance Coach, a antrenat directori de nivel superior din întreaga lume, organizații globale, echipe sportive naționale și persoane fizice cu performanțe ridicate. Rajesh este specializat în  Analiza Tranzacționala, Psihologia comportamentală și Instrumentul Myers-Briggs Type Indicator (MBTI), el combină toate aceste concepte pentru a obține rezultate optime în intervențiile sale.

Domenii de expertiză: High Performance Coaching, Talent management, Leadership & Executive Coaching,  Mentoring, Diversity and Strategic Brand Management