fbpx Raluca Mohanu | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Raluca Mohanu
Master Coach acreditat international si facilitator sistemic

Sunt Raluca Laura Mohanu, Master Coach acreditat international si facilitator sistemic. 

Motto-ul meu este “Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!” (Mahatma Gandhi) si este reflectat in numele companiei mele de coaching, Steps for Change

Ma implineste sa lucrez cu alti coachi, sustinandu-i in dezvoltarea lor profesionala si personala. Din 2020 am fondat scoala de coaching “Pasi catre Schimbare”, acreditata national si international.  Din 2017 facilitez programul de practica si supervizare in coaching, “Excelenta in Coaching” iar timp de 10 ani am fost trainer, mentor si supervizor pentru scoala de coaching Noble Manhattan. 

Lucrez cu persoane care sunt pregatite sa isi asume responsabilitatea pentru propriul destin, fie ca sunt manageri de top recent promovati, antreprenori sau echipe de conducere care doresc sa lucreze impreuna mai eficient.
Inainte de a-mi deschide propria companie de coaching, am lucrat in domeniul managementului resurselor umane in cadrul organizatiilor multinationale, avand 5 ani de experienta in Board Management la nivel regional. Sunt absolventa summa cum laudae a Master of Business Administration (MBA) acordat de catre Case Western Reserve University, Ohio. 

Sunt o studenta permanenta a comportamentului uman, absolvind formari de analiza tranzactionala, terapie prin arta si constelatii de familie. 

Stilul meu de coaching este direct si pragmatic, daruind energie si prezenta in relatia cu clientii. Nu in ultimul rand, ma definesc perseverenta si... zâmbetul!