fbpx Ramona Jianu | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Ramona Jianu


Ramona Jianu

Profesia mea, cea de psiholog (psihoterapeut si trainer soft skills) este sa ii insotesc pe oamenii care au  nevoie de ceea ce am eu de oferit, pe calea constientizarii a cine sunt ei cu adevarat, a constientizarii propriilor emotii, ajutandu-i  sa isi descopere adevaratul potential  precum si  calea de a trai cu bucurie in fiecare zi a vietii lor.

Precum un dirijor am grija ca toate ”instrumentele” (minte, trup si suflet) fiintei cu care intru in contact, sa fie acordate pe deplin, pentru ca simfonia sa fie armonioasa si desavarsita.

Uneori este mai dificil sa atingem armonia, datorita emotiilor blocate care cauzeaza “Traume” si “traume”,  adevarate crize  existentiale, insa prezenta mea, perseverenta si incurajarile pe care le ofer celor cu care lucrez (atat unul la unul cat si in grup), ne duc spre armonia pe care fiecare dintre noi o cautam.

Reprezinta o adevarata bucurie pentru mine sa dau mai departe cunostintele si practicile, pe care la randul meu, le-am primit, de-a lungul calatoriei mele prin viata, de la mentorii mei.