fbpx Ramona Lacatus | Learning Network Mergi la conţinutul principal


Ramona Lacatus

Ramona este fondatoarea companiei Wisdom Coaching, scoala de formare in coaching care detine licenta exclusiva pe Romania din partea Coaching and Leadership International (CLI), liderul mondial in formare si certificare in coaching pentru minte, corp si suflet atat pentru Life Coaching cat si Business Coaching. Studenti din intreaga lume urmeaza scoala de Power Coaching® pentru a invata sa devina Executive si Life Coachi. Programul de formare in coaching denumit Power Coaching® with Mind-Kinetics® este acreditat de IIC si aprobat de ICF, prin urmare are un standard de calitate de exceptie.

Ca Evaluator pentru Institutul International de Coaching (IIC) Ramona este responsabila pentru evaluarea si acordarea acreditarii in coaching pentru aplicanti din intreaga lume si totodata pentru stabilirea politicilor aplicabile in industria de coaching.

Ramona are peste 4000 de ore de coaching cu clienti si o experienta in acest domeniu de 10 ani.

Este un Executive si Life Coach international care lucreaza cu persoane si grupuri din diverse categorii: CEO, Senior Manageri (din domeniul privat sau public), oficiali guvernamentali, terapeuti, contabili, avocati, doctori, asistente, coachi si persoane publice, consultanti, milionari, activisti in protectia mediului, persoane sarace si dezavantajate social, cupluri, copii si familii intregi.

Liderii din corporatii si oficialii guvernamentali sunt interesati in principal sa lucreze in stimularea angajatilor, comunicare, abilitatea de a influenta pe altii, gandire inovatoare, rezolvarea conflictelor, gandire strategica, echilibru intre viata personala si profesionala, o sanatate mai buna. Tinerii anteprenori sunt interesati in reorganizarea afacerii, punerea bazelor unei afaceri noi, schimbarea si tranzitia in cariera, dezvoltare personala si profesionala, leadership.  In plus Ramona lucreaza cu familii intregi si adolescenti in comunicare, relatii, finante, calitatea vietii, crearea unei vieti inspirante.