Mergi la conţinutul principal
Razvn-Gabriel Zaharia


Razvan-Gabriel Zaharia

Ariile principale de activitate ale lui Răzvan sunt psihoterapia, psihologia sportului și programele de dezvoltare umană pentru copii și părinți. Conceptul central al practicii sale profesionale este Leadership Psychotherapy, o abordare psihoterapeutică holistică adresată liderilor care acționează în contexte multiple: individual, relațional, profesional/ organizațional. Leadership Psychotherapy are două laturi: psihoterapie individuală și psihoterapie organizațională. Este rezultatul îmbinării unice a experiențelor trăite în cei peste 17 ani de practică profesională, împreună cu mii de oameni, în contexte variate, și al formării multidisciplinare (psihoterapie, psihologie organizațională, psihologia sportului, managementul resurselor umane, training, fitness, nutriție etc.).

Răzvan desfășoară proiecte de psihologia sportului - pregătire psihologică a sportivilor din diferite cluburi și antrenamente psihologice cu sportivi independenți din ramuri sportive variate. În funcție de solicitări, oferă susținere psihologică la competiții echipelor, loturilor sportive și sportivilor cu care colaborează.

Programele de dezvoltare pe care le oferă au ca scop dezvoltarea abilităților de viață pentru copii și părinți, respectiv susținerea antrenorilor și a sportivilor în obținerea excelenței în domeniul lor de activitate, promovând conexiunea autentică și demnitatea umană.

Răzvan este psiholog psihoterapeut cu drept de liberă practică, specializat în Hipnoză Clinică, Relaxare & Terapie Ericksoniană, Psihologia Muncii & Organizațională, cu stagii de formare internațională în Psihologia Sportului. Este membru al Colegiului Psihologilor din România și al altor organizații profesionale importante, cum sunt: Federația Română de Psihoterapie; Asociația Română de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană; Asociația pentru Psihologia Sportului; European Network of Young Specialists in Sport Psychology. De asemenea, perspectiva sa holistică asupra oamenilor și competențele sale profesionale complexe sunt susținute de următoarele certificări: Trainer, Manager Resurse Umane, Instructor de fitness & antrenor personal - Functional training (Level 2), Tehnician nutriționist.