fbpx RĂZVAN VINTILĂ | Learning Network Mergi la conţinutul principal
RĂZVAN VINTILĂ


RĂZVAN VINTILĂ

“Am convingerea că omul e capabil să realizeze orice vis ar avea cu condiţia să-şi dorească, sa creadă şi să persevereze suficient de mult.

O dată ce ai decis ce vrei cu adevărat, imediat încep să apară oportunităţile care au stat ascunse şi oamenii pe care trebuie să-i întâlneşti.”

Educaţie :

Masterat “Media Society”,Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca.

Masterat “Managementul Resurselor Umane”,Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca.

Relatii Economice Internationale,F.S.E.G.A, Universitatea Babes-Bolyai,Cluj-Napoca.

Diverse certificari : Formare, Management, Negociere.

Expertiza: ToT (train the trainers)

Cei 8 ani petrecuţi de Răzvan într-o companie de prestigiu, de 4 ani fiind şi Branch Manager, aduc în sala de curs o semnificativă experienţă in vânzari, în training şi în managementul echipei. Fire energică şi entuziastă, consideră că oamenii se pot dezvolta real doar ajutându-i şi pe cei din jur să-şi descopere şi să-şi valorifice potenţialul.

Răzvan e pasionat de public speaking şi de teatrul de improvizaţie, iar asta se vede din plin în cursurile sale de Formare de Formatori. Fiindcă felul în care vorbeşti e esenţial dacă vrei să fii trainer, cursanţii au prilejul să exerseze şi să asimileze, ca şi bonusuri, cele mai eficiente elemente de tehnica vorbirii (dicţie, ton, volum, ritm), de control al emoţiilor sau de dezvoltare a spontaneităţii. Toate acestea, într-o atmosferă plină de bună dispozitie si profesionalism.