fbpx Selma Dragoș | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Selma Dragoș


Selma Dragoș

Similar cu alti reprezentanti ai generatiei mele, in cautarea misiunii exceptionale a vietii mele, am facut doua facultati (Comunicare si Jurnalism in cadrul UBB Cluj si Regie de Teatru in cadrul UNATC). Am inceput-o si pe a treia, am fost si la studii si internship in Franta pentru un an, am revenit cu gandul sa aplic pe loc tot ce invatasem, am fost dezamagita crunt ca nici noi nu vom `schimba lumea`. Intre timp insa, am inteles cat de important era sa imi definesc o misiune si, in acelasi timp, sa privesc drept pretiosi pasii mici care ma ajuta sa o indeplinesc zi de zi.

Am absolvit Facultatea de Teatru din cadrul UNATC în 2008 si sunt in prezent implicată într-o varietate activități, care îmbină teatrul cu psihologia și  care, pentru mine, sunt reunite sub o aceeași  misiune: crearea de situații articificiale cu ajutorul cărora putem obține mai multă claritate. Aceasta misiune imi permite sa fac sa mentin o senzatie de coerenta interioara si sa caut mereu modalitati noi de a o indeplini

In prezent, ma intereseaza modalitatile de creatie in care rolurile creatorilor sunt fluide si modul in care productiile artistice astfel create pot inlesni publicului accesul la o alta viziune asupra realitatii  - o realitate ai carei co-creatori suntem cu totii   – fie ca este vorba despre copii sau adulti.

Activez ca asesor (evaluator) in proiecte de evaluare si dezvoltare a oamenilor din companii (Carrefour, Vodafone, Selgros, Banc Post, 3M, Adecco). In acest context, am obtinut certificari din partea a doi furnizori importati de instrumente de evaluare (SHL si cut-e) si o certificare de consilier pe metoda Focusata pe Solutii (Brief Coaching). Moderez  workshop-uri  in care imbin exercitii de teatru cu metoda de coaching invatata.