fbpx Simona Nicolaescu | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Simona Nicolaescu

Desi viata pare ca te provoaca la toate rascrucile de drum: sa iei decizii grele, sa depasesti obstacole care par mari cat casa, sa filtrezi tone de informatie, sa rezisti in trafic, sa duci o viata echilibrata, eu am constatat ca exista totusi ceva care ma face sa ma ridic din pat in fiecare dimineata: PASIUNEA pentru ceea ce fac si OAMENII din jur. 

Ca antreprenori si lideri ne straduim sa mentinem un echilibru in viata noastra, intre toate rolurile pe care le jucam, incercam sa avem timp pentru cei dragi noua, pentru activitatile care ne pasioneaza si ne dau un sens in viata. Uneori un program cu suficiente ore de somn, relaxare, stil de viata sanatos si miscare pare greu de realizat. Pentru stradania fiecaruia de a razbate in aceasta cursa fenomenala cu noi insine, cu ceilalti, mi-am propus sa promovez conceptul de work-life balance si metodele care ajuta oamenii sa aiba un stil de viata echilibrat, sa traiasca in prezent si sa aiba POFTA DE VIATA.

Sunt din anul 2004 antreprenor, am inceput business-ul Dynamic HR, sustin traininguri de dezvoltare personala, ofer servicii de coaching, sunt specializata in psihoterapie ericksoniana, in terapie craniosacrala si sunt autoarea audiobook-ului "Tehnici de reducere a stresului". Din 2010 sustin well being-ul in organizatii si din 2011 promovez viata echilibrata prin organizarea Galei Work-Life Balance. Ma implic intotdeauna in proiecte si activitati care imi plac pentru a duce o viata implinita.

Lucrez cu organizatii care doresc sa le insufle oamenilor pasiune pentru ceea ce fac si care cauta solutii pentru viata echilibrata.

Antrenez oamenii care doresc sa isi recapete pofta de viata intr-un program unic dezvoltat de mine cu efecte in echilibrul mintii, corpului si emotiilor.

Unul dintre rolurile pentru care sunt foarte recunoscatoare este acela de a fi mama si de aceea am devenit un sustinator activ al conceptului de work-life balance in Romania din 2011.

Cu ochi de trainer, coach, terapeut si, nu in ultimul rand, de femeie si mama, imi imbogatesc viziunea legata de stilul de viata armonios cu fiecare experienta de unde am ocazia sa culeg o lectie.

Dupa zeci de mii de km parcursi pe motocicleta si o vacanta de o luna petrecuta in tarile nordice, am capatat o perspectiva greu de crezut posibila - aceea ca poti fi un parinte relaxat, observand comportamentul civilizatiilor cunoscute cu aceasta ocazie. Iar dupa un Silent Retreat de 10 zile in Anglia, fara niciun fel de mijloc de comunicare, mi-am schimbat complet stilul de viata, in care am facut loc pentru mai mult echilibru si mult mai putin stres.

„Atata timp cat iti urmezi propriile pasiuni si visuri, poti obtine orice in viata!” este crezul meu, confirmat puternic de o experienta unica, greu de descris in cuvinte, in timpul unui program intensiv de patru zile de terapie craniosacrala acvatica asistata de delfini, am simtit fizic si imediat cum tot ce este in jurul tau te sprijina, atunci cand iti doresti cu tarie ceva.

Formari: Coaching, Leadership Development, Team Coaching, Psihotherapie ericksoniana, Analiza tranzactionala, Transa generativa, Terapie CranioSacrala (CST1, CST2, SER1, Gliale, Acvatic).

Companii cu care am colaborat: Unicredit, Telekom, Holcim, Cargus, NXP Semiconductors, Procter&Gamble, BCR, Metro, TNT, Orange, Zepter, Raiffeisen Bank, Microsoft, UPC, Studio Moderna, Vodafone Shared Services, Butan Gas, Havi Logistics, Cargo etc.

Pasiuni: fotografia si evadarile active in natura, dansul contemporan, literatura si workshop-urile de dezvoltare personala.