fbpx Simona Podgoreanu | Learning Network Mergi la conţinutul principal


Simona Podgoreanu

A colaborat cu diferite companii internationale de consultanta implicate in programe de diagnoza organizationala, management strategic si programe de resurse umane aplicate in firme multinationale sau firme romanesti.

Are propria companie de consultanta in resurse umane, dezvoltand strategia de resurse umane a companiilor de la selectie, recrutare si evaluarea performantelor pana la sistemul de compensatii si beneficii si politica de comunicare interna. Din 2006 este directorul de resurse umane al unui important grup din sectorul agri business.

Preda in cursurile de certificare si cele intensive din 1996. S-a implicat in programe adaptate pentru companii romanesti si multinationale, printre care ANRC, Alcatel-Lucent, Computaris, Carrefour, Daedalus Consulting, Flamingo, Holcim, Orkla Foods Romania, Metro Grup Logistics, Shell Romania, Porsche Romania, Ursus, etc.

Este recunoscuta de catre cursanti pentru dinamismul si interactivitatea cu care isi conduce workshop-urile, pentru excelentele aptitudini de prezentare si comunicare.

Diplome si performante
Profesor de Management General si Managementul resurselor umane in programul Executive MBA din 2003.
A urmat programe de specializare in resurse umane si management general in: Canada la Ecole des Hautes Etudes Commerciales, Montreal; in Franta la Institute d'Administration

Arii de specialitate
Dezvoltare personala
Managementul resurselor umane
Coaching
Inteligenta emotionala