fbpx Sorin Sfîrlogea | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Sorin Sfîrlogea


Sorin Sfîrlogea

A început prin a-și construi o carieră de silvicultor, meserie pe care a și practicat-o pentru câțiva ani, dar undeva pe drum a descoperit că pasiunea pentru IT este mai importantă pentru el. Așa că a luat-o de la zero și și-a rescris parcursul profesional. De-a lungul carierei sale ulterioare Sorin a avut responsabilități de management IT și management de proiecte în mai multe zone de business (manufacturing, supply chain, retail, administrație silvică, servicii) și mai multe industrii (materiale de construcție, FMGC, pharma, silvicultură, servicii de consultanță IT și servicii de dezvoltare software).

 

Ocazional, a fost și programator sau administrator de baze de date. A coordonat proiecte importante de implementare a unor soluții software (ERP, DWH, CRM) adesea combinate cu optimizări ale proceselor de business, dar și proiecte de dezvoltare software.

 

Este un practician cu peste 15 ani de experiență în metodologiile tradiționale de project management și cu 4 ani de experiență în metodologii Agile. Sorin este PMI-ACP (Agile Certified Practitioner).