fbpx Timothy Gallway | Learning Network Mergi la conţinutul principal


Timothy Gallway

W. Timothy Gallwey s-a născut în 1938, în San Francisco, California şi este absolvent al Universităţii Harvard. Este autorul seriei de cărţi Jocul interior prin care a stabilit o nouă metodologie de coaching pentru dezvoltarea de excelenţă profesională şi personală într-o varietate de domenii.

Considerat părintele spiritual al coachingului, timp de 30 de ani a introdus metoda The Inner Game(Jocul interior) în cadrul corporaţiilor, cu scopul de a găsi modalităţi mai bune pentru a face faţă schimbării, într-o varietate de domenii precum afaceri, sport, sănătate, educaţie, muzică şi multe altele.

Tim Gallwey a început să scrie la începutul anilor ’70, iar printre cărţile sale devenite bestselleruri se numără The Inner Game of Tennis, The Inner Game of Golf, The Inner Game of Music, Inner Skiing, The Inner Game of Stress şi The Inner Game of Work. Cea mai cunoscută carte a sa, The Inner Game of Tennis, s-a vândut în peste un milion de exemplare în toată lumea.

În ultimii douăzeci de ani Gallwey şi-a oferit expertiza Jocului interior multor companii de top din America, inclusiv AT&T, Coca-Cola, Apple şi IBM, în vederea creşterii performanţelor managerilor şi angajaţilor acestora.