fbpx 4 cărți pentru relații sănătoase și armonioase | Learning Network Mergi la conţinutul principal

4 cărți pentru relații sănătoase și armonioase

Relații...Că sunt cele pe care le avem cu soțul sau soția, cu copiii noștri, cu familia, rudele, prietenii, colegii, șefii, vecinii sau, pur și simplu, cele extrem de scurte cu persoanele cu care ne intersectăm pentru scurtă vreme în viața noastră, ele, relațiile, stau la baza vieții noastre și au "neobișnuitul" dar de a ne aduce fericire și satisfacții, sau, dimpotrivă, multe și amare clipe de tristețe sau dezamăgire. 

Așa că azi, la clubul nostru de lectură Learning Network, am luat sub lupă și vă recomandăm câteva cărți despre relația cu una dintre cele mai importante persoane pentru fiecare dintre noi: partenerul de viață. 

 

1. The Highly Sensitive Person în Love: Understanding and Managing Relationships When the World Overwhelms You, autor Elaine Aron

Ești o persoană cu un nivel ridicat de sensibilitate? Ai nevoie să petreci timp singur, nu îți plac dezordinea și haosul? Te simți depășit și stresat atunci când rutin ta este întreruptă? Fie că ești tu sau partenerul o astfel de persoană sau una care simte că celălalt mereu exagerează, ai nevoie de această carte. Ea te poate învăța să obții maximumul din relațiile tale, în timp ce ești autentic și sincer ție și nevoilor tale.

O poți găsi aici (în lb. engleză): Books-Express.ro.

 

2. The Science of Happily Ever After: What Really Matters în the Quest for Enduring Love, autor Ty Tashiro

Această este una extrem de accesibilă, deși are la baza documentări serioase asupra motivului pentru care ne alegem partenerii. Ea vorbește despre cum capacitatea noastră de a lua decizii, atât de eficientă și de bună în alte domenii ale vieții, se dovedește complet ineficientă atunci când este vorba de a ne alege un partener, învătându-ne ce putem face în legătură cu asta. 

O poți găsi aici (în lb. engleză): Books-Express.ro.

 

3. 5 Types of people who can ruin your life, autor Bill Eddy

Cu unele persoane nu este doar greu de avut o relație, ele sunt și periculoase. Atunci când o persoană foarte conflictuală prezintă una dintre cel 5 tulburări de personalitate despre care se vorbește în carte, ele pot conduce la situații extrem de riscante emoțional și chiar agresiune. 

Bill Eddy este un avocat și un terapeut cu multă experiență, care, prin această carte, ne învață tehnici de gestionare a conflictului pentru a ne autoapăra. Cartea reprezintă un ghid necesar pentru oricine are nevoie să iasă dintr-o relație negativă, să își construiască altele sănătoase și să își salveze viața personală de-a lungul acestui proces.

O poți găsi aici (în lb. engleză): Books-Express.ro.

 

4. Just your type, autori Paul D. Tieger și Barbara Barron - Tieger

Această carte descrie în detaliu bucuriile și frustrările fiecărei combinații de tip de personalitate, oferind în plus și sfaturi valoroase despre cum să ne găsim partenerul. 

În ea, găsim prezentat și documentat modul în care comportamentele și modelele de gândire pe care le atribuim în general unui gen au, de fapt, mai mult de-a face cu personalitatea, ele putându-se aplica deopotrivă atât bărbaților, cât și femeilor. 

O poți găsi aici (în lb. engleză): Books-Express.ro.

 

 

Categorie

Specialist în comunicare şi imagine publică şi internă în domeniul de business si politici sociale, marketing online și PR. Learning... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.