fbpx 5 lecții care te pregătesc pentru un MBA | Learning Network Mergi la conţinutul principal

5 lecții care te pregătesc pentru un MBA

Intențiile personale pentru a face un MBA pot varia însă există și aspecte generale care te pot ajuta în alegerea tipului de MBA pe care dorești să îl urmezi și a momentului în care este cel mai potrivit să urmezi programului.

Lucrând în consiliere de carieră și susținând mii de cursanți în alegerea opțiunilor celor mai bune pentru diverse tipuri de cursuri de la cele de abilități și competențe tehnice la cele personale, consultanții Learning Network au identificat o lipsă de informare legată de decizia de a urma un MBA.

La prima vedere identificarea sursei de finanțare pentru un MBA pare cea mai dificilă problemă, însă parcurgerea unui MBA vine la pachet cu mult mai multe provocări.

Ideea celor 5 lecții adunate în colecția Totul despre MBA a venit din dorința de a ajuta cât mai mulți candidați să facă alegerea potrivită și să fie pregătiți pentru anii de studiu, atât din punct de vedere al organizării vieții personale cât și ca gestionare a stresului care apare atunci când programul intensiv de acumulare a noilor cunoștințe se îmbină cu solicitările job-ului.

Iată cele 5 teme pe care le vei putea accesa prin e-mail și citi în ritmul tău. Desigur, poți fi nerăbdător să le accesezi pe toate odată, însă neuroștiința ne-a învățat că pentru a asimila informații noi creierul are nevoie și să doarmă. Invitația noastră este să citești în ritmul propus, să lași noaptea să fie sfetnici bun și într-un final suntem siguri că vei alege cu claritate și liniște sufletească!

Cele 5 lecții le primești prin e-mail după înscriere. Accesează programul aici.

Succes!

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.