fbpx 6 dintre cele mai relevante rapoarte de cercetare ale industriei L&D | Learning Network Mergi la conţinutul principal

6 dintre cele mai relevante rapoarte de cercetare ale industriei L&D

Numărul organizațiilor generoase care oferă cercetări de vârf în domeniul învățării și dezvoltării, al managementului talentului și al industriei HR continuă să crească. Iată primele 6 rapoarte de cercetare recomande tuturor celor din industria de L&D.

 

1. L&D Industry Survey- Learning Network

În perioada 5 februarie - 5 martie, realizăm cel mai amplu sondaj cu privire la serviciile de formare profesională din România. Rezultatele vor fi publicate în format tipărit și pdf în luna mai 2019.

Acest studiu își propune să ofere insight-uri utile pentru dezvoltarea pieței de L&D prin îmbunătățirea practicilor existente. Aceste insight-uri se adresează atât comunității de HR și L&D, cât și specialiștilor ce dezvoltă și oferă programe de L&D. 

Nu rata participarea! Vezi aici.

 

2. LinkedIn Learning – The State of Workplace Learning 

LinkedIn a constatat că formarea soft-skills-urilor reprezintă prioritatea numărul unu pentru echipele de dezvoltare a talentelor. În cazul în care aceste abilități sunt esențiale, transferul de învățare trebuie să fie, de asemenea, un subiect important pe ordinea de zi! Cercetarea a constatat că dezvoltatorii de talente depind mai mult ca oricând de soluțiile online. Timpul constituie o mare problemă. A găsi timpul- mai mult timp!- este provocarea numărul 1 pentru angajații care se implică în procesul de învățare. Ca profesioniști în domeniul dezvoltării talentelor, este nevoie să ne asigurăm că angajații sunt echipați cu mijloacele de a acorda prioritate învățării lor, chiar și în momentele de ocupare. LinkedIn a constatat, de asemenea, că participarea managerului este esențială pentru implicarea angajaților în procesul de învățare. 56% dintre angajați au declarat că vor investi mai mult timp în procesul de învățare, având ghidarea și sprijinul managerului. Experții în dezvoltarea talentului trebuie să ofere suportul managerilor pentru ca aceștia să înțeleagă impactul pe care îl pot avea asupra angajaților cu învățarea lor.

 

3. Good Practice Australia and ILP – Australia’s Learning Technology Landscape

Good Practice Australia și ILP au analizat modul în care organizațiile creează diferite tehnologii de învățare pentru a-și susține și a spori ofertele de învățare. Raportul examinează impactul diferitelor tehnologii de învățare și descoperă unele dintre provocările cu care se confruntă organizațiile în căutarea acestor tehnologii. Pentru mulți, implementarea LMS se află într-o stare de flux și învățarea mobilă, AR, VR și AI sunt încă percepute caa fiind copleșitoare. Cu toate acestea, raportul vorbește despre un "climat de experimentare și un efort de schimbare".

 

4. Towards Maturity – The Transformation Curve –  Benchmark Research

Raportul a constatat că echipele de învățare cele mia performante își dezvoltă continuu strategia de învățare, în conformitate cu nevoile afacerii. Totodată, acesta identifică o serie de curbe de transformare care semnalizează călătoria spre maturitatea învățării organizaționale, cu orientări care ajută la identificarea a ceea ce trebuie făcut, de ce și cum să facă schimbarea. Cu peste 700 de lideri L&D din întreaga lume care au contribuit la cercetarea comparativă, acest raport explorează situația actuală a industriei L&D. 

 

5. FindCourses.com – U.S. L&D Report: Benchmark Your Workplace Learning Strategy

Această cercetare prezintă o observație interesantă a tendințelor de învățare din SUA printr-un sondaj realizat pe un eșantion de 100 de profesioniști L&D și interviuri cu profesioniști de învățare de înaltă performanță. Există o observație fascinantă conform căreia 100% dintre companiile care au crescut în ultimul exercițiu financiar au declarat că au urmărit ROI-ul de formare. Ei au găsit, de asemenea, o corelație între coaching ca o formă de învățare la locul de muncă și creșterea veniturilor. Raportul preia o poziție proeminentă privind diferența dintre o cultură de învățare și o cultură de formare și prezintă câteva sfaturi de top cu privire la modul în care se calculează rentabilitatea investiției semnificative din inițiativele L&D. 

 

6. Deloitte – Global Human Capital Trends – The rise of the social enterprise

Acest raport arată creșterea a ceea ce Deloitte numită "întreprinderea socială". Cu mai mult de 11.000 de lideri de afaceri și lideri de afaceri implicați, acesta este cel mai mare studiu longitudinal de acest gen. Potrivit Ericăi Volini, Director Deloitte Consulting LLP, acest raport este un apel de trezire pentru ca organizațiile să privească dincolo de propriile patru ziduri și să își reimagineze rolurile mai largi în societate. Integrarea C-suite pentru a construi o întreprindere socială va reprezenta un diferențiator pentru afaceri pentru a atrage talentele potrivite, crea și direcționa loialitatea clienților și susține creșterea pe termen lung. 
De asemenea, raportul a constatat că societățile care sunt axate pe colaborarea dintre persoanele aflate în funcțiile executive sunt cu o treime mai predispuse să crească cu 10% față de cele ale căror lideri operează separat. Companiile trebuie să regândească modul în care investesc în angajații lor la nivelul personal. Angajații și clienții reprezintă companii de tip holding cu standarde din ce în ce mai înalte decât înainte, care îi recompensează pe cei care demonstrează un comportament conștient din punct de vedere social.

 

 

 

sursa: transferoflearning.com

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.