fbpx Andreea Trif & Learning Network Festival | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Andreea Trif & Learning Network Festival

În toți acești ani în care avem bucuria de a ne aduce contribuția la mediul de învățare din România, unul dintre cele mai valoroase lucruri pe care le-am învățat în experiența căpătată zi de zi a fost acela că învățarea, oricum ar părea, nu este nicidecum un proces solitar. Sigur, fiecare are propria viziune și definiție asupra învățării, însă unul din elementele comune este acela că învățarea nu se poate face și nici desăvâși fără contribuția altora. Cu toții suntem profesori și elevi în același timp și avem nevoie unii de ceilalți pentru a învăța și a ne dezvolta. Este lecția pe care am învățat-o și minunata dovadă care, an de an, se arată cu fiecare Festival pe care îl organizăm. Datorăm Learning Network Festival tuturor acelora care, profesori și elevi deopotrivă, cu fiecare ediție, fac acest eveniment mai bun, mai consistent, mai aproape de nevoile voastre. Despre Learning Network Festival și oamenii săi, mai jos:

Learning Network: Care este contribuția pe care consideri că o aduce pe piață românească de L&D și HR Festivalul Learning Network?
Andreea Trif: Festivalul Learning Network îți deschide noi orizonturi, este o oportunitate pentru cei din comunitatea L&D, HR și nu numai, de a fi împreună, de a împărtăși experiențe și de a învăța unii de la alții.
 L.N.: De ce ai ales să fii speaker la acest eveniment?
A.T.: Am fost onorată să primesc această invitație. Anul trecut, ca și participant, am fost inspirată de speakeri și acum mă bucur că am și eu ocazia de a împărtăși din experiențele mele.

 

...pasiune pentru învățare, dezoltare personală și profesională...idei, valori...mediu pozitiv...


L.N.: Ce așteptări ai de la acest eveniment și ce reprezintă el pentru ține?
A.T.: Mă aștept, ca și anul trecut, să întâlnesc persoane pasionate de învățare, de dezvoltarea personală și profesională continuă și să plec de la acest eveniment cu informații și idei noi, valoroase.
L.N.: Ce recomandări poți face atât pentru vorbitori, cât și pentru restul participanților la Learning Network Festival?
A.T.: Le recomand tuturor să vină cu mintea deschisă, pregătiți să împărtășească și să primească bune practici din domeniul lor de interes, într-un mediu pozitiv de învățare.
L.N.: În opinia ta, anul acesta, ce aduce nou pe piața în care activezi Learning Network Festival?
A.T.: Anul acesta, LNF vine cu un număr mai mare de speakeri și evenimente de învățare, păstrând combinația de prezentări, workshop-uri și socializare care i-au adus valoare adăugată în trecut.

 

Clujul sărbătorește învățarea împreună cu Learning Network- Learning Network Festival


L.N.: Cum caracterizezi piața de HR din România acestui moment și cum crezi că va evolua ea în viitorul apropiat? Dar în ceea ce o privește pe cea de L&D?
A.T.: Cred că ambele piețe se află într-o continuă evoluție; ca și profesioniști HR și L&D, trebuie să ne adaptăm la realitatea business-ului și să fim la curent cu ce se întâmplă în jurul nostru.
L.N.: În urma Learning Network Festival, care este provocarea ta pentru colegii din HR și L&D?
A.T.: Pe parcursul celor 2 zile să găsească cel puțin 2 idei pe care să le implementeze în organizația lor!
L.N.: Mesajul tău pentru organizatori este...
A.T.: Felicitari pentru munca și energia investită pentru ca aceste evenimente să aibă loc!
 

Timișoara și învățarea, în cea mai bună combinație- Learning Network Festival

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.