fbpx Carrefour si Crucea Rosie promovează săptămana sănătătii | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Carrefour si Crucea Rosie promovează săptămana sănătătii

Carrefour România sărbătoreşte Zilele Sănătăţii printr-o serie de evenimente tematice, în perioada 21 ianuarie - 3 februarie 2016, în hipermarketurile din toată ţara. În acest an, în parteneriat cu Crucea Roșie, propunem clienților un weekend destinat în totalitate realizării de teste pentru măsurarea indicatorilor de sănătate, precum tensiune arterială și glicemie, dar și demonstrațiilor cu tehnici de prim ajutor. 

Astfel, vom oferi clienților noștri sesiuni profesioniste de fitness, teste de sănătate, demonstrații de tehnici de prim ajutor, degustări de produse recomandate pentru echilibru energetic, dar și o serie de surprize interactive. Toate aceste activități au drept scop încurajarea clienților să opteze pentru un mod de viaţă sănătos, în fiecare zi. 

“Ne bucurăm să organizăm această serie de acţiuni şi anul acesta, cu atât mai mult cu cât Carrefour promovează în mod susținut o nutriție echilibrată și activtăți sportive. Ca de fiecare dată, am găsit un partener de încredere în Crucea Roșie ce ne-a oferit întregul suport în  pregătirea acestor acțiuni. Sub umbrela Zilelor Sănătăți, invităm clienții în hipermarketurile noastre să se bucure de o mulțime de surprize”, a declarat Andreea Mihai, Marketing Director, Carrefour România.

Zilele Sănătații se adresează tuturor persoanelor interesate de un stil de viață activ și îmbină într-un singur program activități pe teme de sport, nutriție și sănatate. Astfel, Crucea Roșie pune la dispoziția hipermarket-urilor Carrefour câte o echipă formată din 4 specialiști, pregătită să ofere clienților noștri oportunitatea de a face teste de măsurare a glicemiei și a tensiunii arteriale, dar și de a participa la demonstrații de tehnici de prim ajutor. Clienții Carrefour sunt așteptați în perioada 30-31 ianuarie, în intervalul orar 10:00-14:00, în hipermarketuri pentru a participa la activitățile desfășurate de voluntarii Crucii Roșii.

 

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.