fbpx Compensaţii şi beneficii în domeniul financiar | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Compensaţii şi beneficii în domeniul financiar

FinanceProfessionals.ro a realizat studiul "Compensaţii şi beneficii în domeniul finaciar în 2014", în colaborare cu firma de consultanţă în management ASCENTOR.
Acest studiu analizează tendinţele în ceea ce priveşte remuneraţia şi beneficiile nonsalariale din perspectiva profesioniştilor din domeniul finaciar din România. Rezultatele studiului arată percepţia angajaţilor din domeniul finaciar asupra pachetelor de beneficii oferite de companiile angajatoare.

Tendinţe de creştere
49% dintre angajatii din domeniul financiar au raportat o creştere a salariului în ultimul an, iar 44% nu au cunoscut nico modificare a salariului. Un semnal pozitiv este că doar 8% dintre respondenţi au suferit o scădere a salariului. Creşterile de salariu semnificative au fost datorate în principal promovărilor şi schimbărilor locului de muncă.
Creşteri salariale procentuale semnificative au loc în rândul profesioniştilor cu 3-5 ani experienţă. Majoritatea respondenţilor cu peste 10 ani experienţă în domeniul finaciar nu înregistrat în ultimul an o creştere salarială. Similară este şi situaţia celor cu până la 3 ani experienţă, aceştia aflându-se în perioada în care trebuie să îşi demostreze capacităţile înainte de a primi o creştere salarială consistentă. 

Aşteptări optimiste
Profesioniştii din domeniul finaciar sunt în mare parte optimişti în ceea ce priveşte evoluţia pachetului lor salarial în urmatorul lor an.

Continuarea articolului in Ghidul de Compensatii si Beneficii 2015 .

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.