fbpx Cum arată un training avansat de negociere? | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Cum arată un training avansat de negociere?

Pentru a trece la nivelul avansat al competențelor de negociere, trebuie să faceți trei lucruri: 1)să deveniți conștienți de punctele forte și zonele de dezvoltare în negocieri. O astfel de conștientizare permite negociatorului să facă alegerei, mai degrabă decât pur și simplu să reacționeze. 2) Participați la ateliere de lucru și seminarii de negociere pentru a mări numărul și gama de instrumente din setul de instrumente de negociere și 3) exersați în mod conștient instrumentele în mai multe situații.

Conștientizarea, vă oferă opțiuni în negociere. Fără conștientizare, vă aflați în buclă de reacție, cel mai puțin puternic loc pentru a fi un negociator. Există mai multe instrumente de auto-evaluare care vor începe procesul de conștientizare a preferințelor de negociere și a nivelului de calificare. Evaluarea Modelor de Conflict Thomas Kilman și instrumentul Hay-McBer pentru evaluarea inteligenței emoționale sunt exemple de evaluări care vor ridica gradul de conștientizare a punctelor forte, a tendințelor și a domeniilor de dezvoltare în negociere. Cercetările curente asupra creierului despre emoție reprezintă de asemenea o zonă fructuoasă pentru studiu. De asemenea, negociatorii de succes caută feedback din partea colegilor, șefilor, clienților și furnizorilor cu care negociază.

Cu toate acestea, nu există nimic cum ar fi negocierea în timp real pentru a deveni conștienți de punctele forte și de punctele slabe. Cursurile de negociere, seminarele și atelierele oferă un mediu sigur în care să se testeze acest lucru. Stabilirea proceselor organizaționale interne pentru pregătirea și revizuirea practicilor promovează și conștiința de sine și abilitățile. Ki ThoughtBridge ar recomanda toate aceste metode, instrumente de evaluare, sesiuni interne de învățare, feedback reciproc și seminarii de negociere pentru feedback-ul în timp real.

Extinderea gamei de instrumente și abilități din setul de instrumente necesită timp pentru a participa la o cursă sau seminar sau pentru a avea un negociator de master servi ca antrenor și mentor și / sau inițierea unui proces la locul de muncă pentru a vă revizui succesele și eșecurile de negociere. Profesorul de drept și mentor, Roger Fisher, obișnuia să spună: "Medicina nu s-a îmbunătățit niciodată până când au început să facă autopsii". El a susținut că indivizii și organizațiile își acordă timp pentru a revizui ce a lucrat, ce nu și ce le-a surprins în negocierile lor. Răspunzând la aceste trei întrebări te asiguri că orice negociator devine mai bun în timp.

Preluat de pe http://www.kithoughtbridge.com/

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.