fbpx Cum îți poți ajuta angajații să fie mai implicați? | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Cum îți poți ajuta angajații să fie mai implicați?

Cel mai important atuu pentru compania ta sunt chiar angajații. Angajații tăi trebuie să că îi prețuiești, prin urmare iți pui în valoare angajații? Se simt aceștia creativi?” Dacă nu ești sigur cum să îți valorifici angajații în mod eficient, avem câteva sugestii care ți-ar putea fi de folos.

E necesară flexibilitatea

Dacă angajații fac o treabă bună, oferă-le o oarecare compensare sau flexibilitate în schimb. Angajații adoră atunci când sunt suficient de apreciați pentru a li se oferi mai mult timp liber câteodată. Cercetătorii au descoperit că atunci când angajaților li se oferă flexibilitate, productivitatea lor crește.

Exprimă aprecierile

Unul dintre cele mai bune moduri de a-ți motiva angajații este să le arăți că sunt apreciați. Există o mulțime de modalități prin care poți comunica angajaților mesajul de apreciere. Aprecierea poate veni prin moduri mici. Poți spune angajaților cât de uimit și mândru sunteți de ei și de munca pe care aceștia o fac. Fii specific cu laudele tale, deoarece angajatul tău va dori detalii. Dacă au făcut o treabă fantastică într-o campanie de marketing pentru un client important, asigură-te că îi spui de ce îl apreciezi. Poți, de asemenea, să îți exprimi aprecierea printr-un e-mail.

Comunicare transparentă

Nu este nimic mai rău decât să lucrezi pentru o companie care nu comunică. Companiile care nu comunică eficient cu angajații lor, de cele mai multe ori își pierd cei mai buni angajați. Comunicați cu angajații și oferiți-le feedback constructiv. Asigurați-vă că comunicați deschis și sincer cu ei, astfel încât angajații să aibă încredere și să știe că pot apela oricând la dvs. atunci cândau o problemă.

Oferă angajaților stimulente financiare

Doriți că angajații să rămână în compania dvs.? Ați putea oferi angajaților stimulente financiare pentru idei noi sau o prezentare excelentă. Mulți angajați folosesc concursuri sau alte stimulente ca o modalitate de a susține creativitatea sau motivația. Exprimându-ți aprecierea față de angajați și oferindu-le stimulente, le va creste productivitatea.

Angajați și concediați oamenii potriviți

Veți avea mult mai puține probleme în departamentul angajaților dacă începeți procesul corect de la bun început. Înainte de a angaja pe cineva nou, gândește-te de ce fel de personalitate ai nevoie la locul de muncă și ce fel de angajat s-ar potrivi în echipă. Acest lucru este crucial deoarece munca în echipă este esențială la locul de muncă de astăzi. Trebuie să vă gândiți la ce vă motivează angajații de top să lucreze și cum puteți continua să îi motivați. Ce fel de angajat s-ar potrivi echipei? De asemenea, dacă aveți o echipă de angajați care nu funcționează bine, de ce fel de angajați aveți nevoie pentru a schimba productivitatea echipei? Cum ar putea să facă echipa să funcționeze mai bine? Dacă vă concentrați pe angajarea persoanelor potrivite pentru companie, compania va continua să evolueze continuu.

Stabilirea obiectivelor

Alături de angajarea persoanelor potrivite, trebuie să stabiliți și obiective individuale și de echipă. Dacă nu utilizați analize pentru afacere, ar trebui să începeți să faceți acest lucru. Analizarea performanței muncii echipei vă poate ajuta să identificați punctele slabe și să lucrați la remedierea acestora. Când angajații știu ce se așteaptă de la ei și știu care sunt obiectivele pentru care lucrează, sunt motivați să atingă aceste obiective, mai ales atunci când există stimulente atașate. Dacă este posibil, poate doriți să solicitați angajaților să participe la propriul proces de stabilire a obiectivelor. Când angajații își stabilesc propriile obiective, obțîn mai multă satisfacție atunci când ating aceste obiective. De asemenea, atunci când angajaților li se stabilesc anumite obiective, este mai ușor să determinați care angajați își îndeplinesc obiectivele. 
 

Referință: https://www.hrtechnologist.com/articles/employee-engagement/want-to-lower-your-attrition-rate-engage-your-employees/

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.