fbpx Cum să creezi un mediu de învățare la locul de muncă | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Cum să creezi un mediu de învățare la locul de muncă

Echipele care stau nemișcate și nu progresează ca grup nu vor fi niciodată considerate ca fiind performante pe o perioadă lungă de timp. Este esențial pentru succesul continuu pentru a ne asigura că membrii echipei continuă să dobândească cunoștințe și abilități în timp. Ca manager te poți asigura că acest lucru se întâmplă prin crearea unei „culturi de învățare” în cadrul echipei. În ciuda faptului că managerii pot juca un rol important la inițiativele de învățare ale echipei, de asemenea, depinde de membrii echipei să caute proactiv oportunitățile de dezvoltare.

Există o serie de măsuri care pot fi luate, de către manageri și membrii echipei, pentru a ajuta la crearea acestui mediu de învățare. Cel mai evident este introducerea de programe de formare și dezvoltare. Aceste inițiative formale ar trebui să fie obligatorii pentru toți membrii echipei și să prezinte o oportunitate de învățare în stilul departamentului, care poate duce la o calificare. De asemenea, este important ca fiecare individ să înțeleagă pe deplin responsabilitățile și obiectivele generale ale companiei. Acest lucru asigură faptul că angajații pot căuta oportunități de dezvoltare care sunt relevante pentru ceea ce li se cere.

Un mediu deschis și de colaborare este, de asemenea, favorabil învățării în echipă, deoarece permite membrilor echipei să învețe din greșelile lor și din punctele forte ale coechipierilor lor. De asemenea, este responsabilitatea liderilor să acționeze ca antrenori în acest scenariu. Persoanele cu mai multă experiență și un set mai larg de abilități pot ajuta membrii mai tineri ai echipei prin schimbul de cunoștințe și susținerea dezvoltării lor.

 

Referință: https://www.businessballs.com/

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.