fbpx De ce trebuie să știm cum arată piața de learning & development? | Learning Network Mergi la conţinutul principal

De ce trebuie să știm cum arată piața de learning & development?

Dacă lucrezi în resurse umane, ești manager sau activezi în piața de L&D, atunci trebuie să fii la curent cu cercetarea pieței de învățare și dezvoltare derulată în momentul de față de Learning Network. Cercetarea are scopul de a oferi o radiografie a industriei de Learning & Development din România. Astfel, până pe 4 martie, profesioniștii din HR și L & D sunt invitați să-și exprime opinia cu privire la câteva aspecte ale acestui domeniu. Deși orice răspuns primit reprezintă opinia unei singure persoane, luate împreună, opiniile individuale oferă o imagine de ansamblu și determină modul în care oamenii acționează, iar gândirea din spatele lor poate fi revelatoare.

Sondajul este unic în furnizarea unei înțelegeri profunde a industriei L&D, iar colectarea de date semnificative conduce la identificarea aspectelor care pot îmbunătăți practicile existente.

În așteptarea rezultatelor cercetării, Andrea Petre, Learning & Development Manager la Carrefour România, Constantin Bălan, HR Deputy Director – Training la Alpha Bank România și Mirela Stere, Senior Director of Human Resources la Macromex au răspuns pentru We Are HR la întrebarea de ce este importantă cercetarea L&D Industry Survey.

Citește interviurile aici.

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.