fbpx Efectele trainingului: Process Communication Model (PCM) | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Efectele trainingului: Process Communication Model (PCM)

Datele arată că în companiile în care a fost aplicat PCM apare o îmbunătățire pozitivă în relațiile personale (60,28%), relațiile de muncă (63,48%), abilitățile de lidership (61,64%) și performanța echipei (62,44%).

Aceste date sunt furnizate de  Ryan Donlan, Ed.D., și Eric Hampton, Ph.D., de la Universitatea de Stat din Indiana și  deNate Regier, Ph.D., Next Element Consulting și publicate pe TrainingMag.com

Un studiu global a demonstrat schimbări pozitive în performanța individuală și a echipei asociate cu formarea în Process Communication Model (PCM), o metodă de formare comportamentală pentru comunicarea și rezolvarea conflictelor cu diferite tipuri de personalități. Datele au fost colectate de la aproape 400 de participanți din șase țări care au finalizat un seminar PCM aprobat condus de formatori certificați PCM utilizând protocoale standardizate de facilitare. Rezultatele au aratat ca formarea PCM a avut un impact semnificativ imediat si sustinut asupra unei serii de rezultate personale si profesionale.

O îmbunătățire de 62% a eficienței profesionale și personale. PCM a avut ca rezultat o îmbunătățire pozitivă în relațiile personale (60,28%), în relațiile de muncă (63,48%), în abilitățile de lider (61,64%) și în performanța echipei (62,44%).
96% dintre participanți au declarat că vor recomanda PCM

Din 511 de persoane care au răspuns, 312  ar recomanda PCM "Absolut, fără rezerve", cu încă 181 spunând "Da" și 18  punând "Poate".

Scăderea statistic semnificativă a eficacității personale. NEOS, o nouă evaluare a eficacității specifice domeniului a fost administrată înainte de antrenament, după șase săptămâni de la antrenament (urmărirea). Participanții s-au clasat la "acasă" și "muncesc" pentru a rămâne motivați, încrezându-i pe alții, răsfoind înapoi, acceptând eșecul, concentrându-se, solicitând ajutor, rezolvând probleme și înțelegând punctele forte și punctele slabe.

Antrenamentul PCM a dus la o schimbare pozitivă imediat și la 6 săptămâni după antrenament. În ceea ce privește magnitudinea schimbării în viața personală, creșterea a fost mare înainte de post-formare (d = 1,01) și a rămas la șase săptămâni mai târziu (înainte de urmărire, d = 0,52). La locul de muncă, creșterea a fost mare înainte de post-antrenament (d = 1,05) și, de asemenea, după 6 săptămâni (d = 0,69).

Află când se ține următorul curs de PCM

Categorie
clementina-anghelache-2023
Publisher

Clementina Anghelache este antreprenor în dezvoltare personală, learning facilitator, autor și Ontological Coaching Practitioner cu peste 15 ani... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.