fbpx Faceți cunoștință cu profilul cursantului modern | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Faceți cunoștință cu profilul cursantului modern

Pe măsură ce training-ul se mută din ce în ce mai mult către formatele digitale, intră în "coliziune" cu noile realități ale job-ului, comportamentelor, obiceiurilor și preferințelor cursanților.
Angajații din prezent sunt copleșiți, distrași și nerăbdători. Și este din ce în ce mai importantă flexibilitatea privitoare la unde și cum învață. Ei vor să învețe de la colegii și managerii lor la fel de mult cât vor să învețe de la experți. Și iau din ce în ce mai mult control asupra propriei dezvoltări. 
1% din săptămâna tipică de muncă reprezintă tot ceea ce angajații au nevoie ca să se concenteze pe învățare și dezvoltare. 
Așadar, cum arată portretul robot al cursantului modern?

 

Independent

Angajații de acum lucrează din mai multe locuri și își structurează munca în moduri netradiționale pentru a o adapta stilului lor de viață. Organizațiilor le este greu să ajungă la ei și și mai greu le este să îi dezvolte în mod eficient.

 

La cerere

Angajații accesează informația și învățarea într-un mod cu totul diferit de cum o făceau chiar acum câțiva ani. Mulți dintre ei caută răspunsuri în afara canalelor tradiționale de training și dezvoltare.

 

Colaborativ

Cursanții dezvoltă și accesează de asemenea rețele profesionale și personale pentru a obține informații despre industria și profesia lor.

 

Mai puternic

Schimbările rapide în afaceri și organizații înseamnă că toată lumea are nevoie să învețe în mod constant. Din ce în ce mai multe persoane caută opțiuni independente și proprii pentru că nu primesc ceea ce au nevoie de la angajatorii lor.

 

Copleșit

În 41% din cazuri, angajații își petrec timpul pe lucruri care le oferă puțină satisfacție personală și nu îi ajută să își facă munca.

 

Distras

Cei mai mulți dintre cursanți nu urmăresc filmulețe mai lungi de 4 minute.
2 treimi dintre angajați se plâng că nu au timp să-și facă treaba.

 

Nerăbdător

Angajații sunt întrerupți o dată la 5 minute. În mod ironic, de aplicații de muncă și instrumente de colaborare.

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.