Mergi la conţinutul principal

The Focus Challenge – Un joc inteligent îmbunătățește performanța de lucru

Abilitățile noastre profesionale sunt o condiție importantă pentru succes, dar pentru a rezultate excepționale, trebuie să dezvoltăm un nivel ridicat de abilități de comunicare și influență, capacitate de concentrare și inteligență socială.

Unul dintre obiectivele Learning Network Festival este de a crea un spațiu de experimentare a modului în care putem dezvolta abilități pentru angajații din organizații, indiferent de mărimea acestora. În deschiderea celei de-a VII-a ediții avem invitați din Israel și UK: Iffat Grecht, Saar Peer și Keith Parker vor facilita The Focus Challange, un joc serios cu ajutătorul căruia poți dezvolta abilități de leadership.

Participanții își identifică punctele forte, abillitățile existente și “capcanele” pe care tocmai aceste puncte forte le au și în același timp învață să planifice, să prioritizeze, să vadă imaginea de ansamblu să comunice și să delege.

Metoda dezvoltată de Iffat Grecht și Saar Peer este apreciată de manager din companii precum HP, Microsoft, Siemens, Sodexho, EY, Manpower, Toyota, Bristol-Meyers Squibb, Roche, Sanofi, Merck, Teva; iar în România este prezentă în premieră în deschiderea festivalului în workshopul de învâțare și networking Getting to Know Each Other.

Learning Network este terenul de joaca al celor care cred in puterea invatarii, sunt curiosi sa isi descopere limitele si isi doresc sa obtina... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.