fbpx Heidi Senger Weiss, celebritatea din industria logisticii | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Heidi Senger Weiss, celebritatea din industria logisticii

Membrul comisiei de supraveghere Gebruder Weiss a primit certificatul onorific in aplauzele celor 150 de oaspeti aflati la Ministerul German al Transporturilor.

Heidi Senger-Weiss, membru al comisiei de supraveghere si actionar al companiei internationale de transport si logistica Gebruder Weiss, este prima femeie inclusa in cercul celebritatilor din industria logisticii, eveniment ce a avut loc pe 25 noiembrie. 150 de oaspeti de onoare din domenii precum politica, stiinte, industrie si media au acceptat invitatia de a celebra domeniul de succes si inspirational al logisticii in cadrul salii istorice Erich Klausener din cadrul Ministerului German de Transport din Berlin. 

Doroty Bar, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii Digitale a prezentat certificatul confectionat din sticla si metal. 

Marea doamna a logisticii

Sotul lui Heidi Senger-Weiss, Paul Senger-Weiss a tinut un discurs impresionant in onoarea noului membru inclus in cercul celebritatilor din industria logisticii. Si-a descris sotia ca pe un antreprenor de familie, o persoana care intotdeauna a gandit in termeni de generatii si care niciodata nu a reactionat pripit in privinta rezultatelor financiare trimestriale. A subliniat modul in care a preluat un provider de transport aflat la a 15-a generatie si, alaturi de echipa sa, a reusit sa-l transforme intr-o companie de talie internationala. “Datorita expertizei si dedicarii, sotia mea a sustinut cauza companiei Gebruder Weiss si a intregului sector logistic, ajutand astfel la o pozitionare cheie in societate si industrie. In ciuda succesului obtinut, intotdeauna si-a pastrat picioarele pe pamant, fiind in permanenta conectata la cererile celui de-al doilea job al sau, cel de mama a trei copii”, a subliniat Senger-Weiss in discursul sau.

Parteneri precum Klaus Hellmann, Managing Partner al Hellmann Worldwide Logistics si Wolfgang Niessner, CEO al Gebruder Weiss au adresat de asemenea cuvinte de lauda. Heidi Senger-Weiss este cel de-al 19-lea membru al cercului international de logistica. A fost selectionata in septembrie, de catre juriu format din 31 de experti din 7 tari. Printre membrii, se numara si antreprenorul logistic Klaus-Michael Kuhne, Heinz Fiege si Hugo Fiege, pionerii logisticii, precum si Herman Grewer, Presedintele Asociatiei Germane de Transport Rutier, Logistica si Depozitiare.

Initiativa “Cercul celebritatilor din domeniul logisticii” este sustinuta de Ministerul de Transporturi, precum si de diferite asociatii, media si companii, inclusiv Portul Duisburg, asiguratorul logistic Kravag, compania Fahrzeugwerk Bernard Krone si providerul Still. 

Pentru mai multe detalii si imagini va rugam vizitati site-ul www.logisticshalloffame.ro

Despre Gebruder Weiss

Cu peste 6.000 de angajaţi, 150 de puncte de lucru proprii şi o cifră de afaceri anuală de 1,24 miliarde euro (2014), Gebrüder Weiss se numără printre companiile de top din domeniul transporturilor şi logisticii din Europa.

Sub umbrela Gebrüder Weiss Holding AG cu sediul în Lauterach, Vorarlberg, compania cuprinde pe lângă domeniile de activitate principale transporturi terestre, transporturi aeriene şi maritime şi logistică, şi o serie de soluţii specializate fiabile şi companii afiliate – printre care firma de consultanţă în domeniul logisticii x|vise, tectraxx (specialist pentru companiile din domeniul high-tech), inet-logistics (soluţii software pentru managementul transporturilor TMS), dicall (servicii de telefonie, consultanţă, telemarketing), Railcargo (transporturi feroviare) şi serviciul de coletărie Gebrüder Weiss, în colaborare cu compania austriacă DPD. Această combinaţie ne permite să reacţionăm rapid şi flexibil la necesităţile clientului.

Prin numeroase măsuri de ordin ecologic, economic şi social, concernul, a cărui istorie în domeniul transporturilor se întinde pe o perioadă de peste 500 de ani, este în prezent cunoscut şi ca pionier în domeniul economiei durabile.

Articol preluat de pe Mediafax

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.