fbpx L&D: Adevăr sau provocare cu Codruța Ilie | Learning Network Mergi la conţinutul principal

L&D: Adevăr sau provocare cu Codruța Ilie

Learning Network Festival este un eveniment de experimentare și învățare adresat specialiștilor L&D din companii. Trendul este de a pune accentul pe aspectul strategic pe care funcțiunea de L&D o are în organizație. În pregătirea Learning Network Festival  am stat de vorbă cu facilitatorii despre L&D în organizații și cariera în L&D. Ediția a V-a are tema Design. Delivery. Technology și se va desfășura în 26 - 28 septembrie la Teatrul Elisabeta din București. În finalul interviului fiecare facilitator ne spune dacă în Festival alege #adevăr sau #provocare - despre learning & development, desigur.

Cu ce gând vii anul acesta la Festival? Ce experiență propune workshopul/prezentarea ta?

Codruța Ilie: Anul acesta este pentru mine marcat de un indemn al lui Seth Godin – sa fim creatori, nu consumatori. Vin la festival impreuna cu una din colegele care beneficiaza de un program intern, sa prezentam o experienta la cald, un program de invatare accelerata si durabila.

Cum ai ajuns să lucrezi în acest domeniu?

Codruța Ilie: Din plăcerea de a explica celorlalți lucruri care mă fascinau. În timp doar a crescut audiența.Resursele Umane au actionat asupra mea ca un magnet , la vremea cand am facut alegerea sunt sigura ca nu puteam face alta mai potrivita pentru talentul si potentialul meu. Am primit sprijinul de care aveam nevoie, imi amintesc cu recunostinta de un sir de mentori si “ajutoare providentiale”.

În ce activități îți găsești inspirația?

Codruța Ilie: Ma inspira artele vizuale si natura, iar din lectura zilnica nu lipsesc cateva articole care prevestesc schimbari majore in diverse industrii, nu doar cea in care activez.

Ce te face să te trezești dimineața și pe la ce oră?

Codruța Ilie: Ma trezesc inaintea ceasului, sunt dintre pasarile care vestesc zorile. In orice zi sunt in picioare cel tarziu la 6.30.

Ai un ritual pe care îl faci înainte de a te întâlni cu participanții la un curs sau eveniment?

Codruța Ilie: Iau cateva minute pe care le dedic linistii si increderii ca fiecare participant va gasi ceva care sa il inspire si sa il orienteze catre actiuni relevante in profesie sau in viata.

Dacă funcțiunea de L&D ar fi un animal, care ar fi? Dar un fel de mâncare?

Codruța Ilie: Ar fi clar un animal fantastic cu puteri de transformare – a sa si a altora. Ar fi un fel de mancare sanatos si uimitor, ceva condimentat si care apartine mai multor culturi.

Adevar sau provocare? 

Codruța Ilie: P R O V O C A R E sa fie!

 

Companie
Categorie

Codruta Ilie are o experienta directa in proiecte de anvergura in domeniul Resurselor Umane in industrii ca FMCG, consultanta, telecom sau banking... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.