fbpx Lidership și motivație | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Lidership și motivație

Am lucrat la un moment dat cu un client care fusese promovat pe o poziție de lider la nivel regional în organizația în care lucra. Preluase cu mare entuziasm noul rol, îi plăcea ce făcea, credea în ceea ce făcea, avea planuri, avea proiecte, avea energie pentru a le pune în aplicare. Cu toate acestea, oamenii nu îl urmau. Nu erau implicați, nu aveau pasiune. Pentru prima dată, îi era greu să motiveze oamenii, mi-a spus. Era surprins, pentru că în poziţia pe care o avusese înainte, nu întâmpinase astfel de probleme. Ca urmare, avea momente în care își pierdea propria motivație și resimţea o mare presiune, atât proprie, cât și a stakeholderilor, de a-și motiva oamenii. Era oare un lider bun?, se întreba el.

Un lider trebuie să-și motiveze echipa! – vă sună cunoscut? Ba mai mult, nu e doar un slogan, ci chiar o sarcină trecută în planul de performance management, nu-i aşa?

Citește articolul în Revista Psychologies

Categorie
Carmen Negiba
Coach & Consultant

Cu peste 14 ani experiență în managementul resurselor umane în companii multinaționale, cu formări și certificări internaționale... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.