fbpx LinkedIn se reinventează | Learning Network Mergi la conţinutul principal

LinkedIn se reinventează

LinkedIn Jobs, Recruiter și Pipeline Builder se vor muta pe o singură platformă pentru a oferi recrutorilor o experiență de angajare mult mai relevantă și reală. Astfel, potrivit anunțului făcut de LinkedIn, în acest moment, se află în plan reconstrucția acestor 3 instrumente de recrutare atât de folosite și de importante pentru recrutorii din întreaga lume. Cele 3 instrumente vor deveni unul singur numit The New Intelligent Hiring Experience.
Aceasta înseamnă că recrutorii vor avea acces într-un singur loc la toate talentele de care au nevoie, economisind timp și crescându-și astfel productivitatea. Noua interfață va facilita recrutorilor trecerea de la un pas la altul în procesul de angajare.
John Jersin, de la LinkedIn Talent Solutions and Careers, spune că "produsele noastre vor putea fi capabile să învețe unul de celălalt, să devină mai inteligente cu fiecare click și să ofere recrutorilor recomandări mai precise".
Noua experiență de angajare inteligentă, programată pentru lansare la sfârșitul verii 2019, va cuprinde peste 15 îmbunătățiri de produse noi, printre care:


Candidați recomandați

LinkedIn va înțelege, va învăță și asimila ceea ce caută recrutorii pentru o anumită poziție în compania lor și le va prezenta în mod automat acei candidați prin intermediul filei "Candidați recomandați".

 

Shared InMails

Crescând funcționalitatea și funcția de colaborare, toți membrii echipei de recrutare vor fi capabili să vadă istoricul de comunicare cu respectivii candidați și să adauge note pe măsură ce avansează în procesul de recrutare. De asemenea, recrutorii vor putea să împartă mesaje prin etichetarea colegilor lor cu funcția @mentions.


Închiderea buclei

Recrutorii pot accesa o nouă caracteristică de respingere în masă, care le va permite să facă click pe funcția de "Respingere și trimitere mesaj" din fila Aplicații. Aceasta permite solicitanților să știe dacă vor mai înainta sau nu în procesul de angajare, economisindu-se astfel timpul recruiterului.

 

Notificări instantanee de noi locuri de muncă 

Atunci când un loc de muncă va fi postat, LinkedIn va trimite o notificare către candidații calificați care au declarat că își caută în mod activ un loc de muncă.

Din ce în ce mai mulți recrutori folosesc și în România LinkedIn, care a devenit una dintre resursele și instrumentele lor de bază, iar aceste actualizări par să fie foarte promițătoare. 
De aceea, LinkedIn abordează automatizarea, eliminând sarcinile ce nu au sens pentru recrutori, dar pe care acum sunt nevoiți să le facă zilnic, permițându-le astfel să se concentreze din ce în ce mai mult asupra aspectului uman al căutării și recrutării. 

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.