fbpx Romanian Testing Conference 2019 | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Romanian Testing Conference 2019

Cea mai mare editie din ultimii 8 ani

Romanian Testing Conference, conferință de IT dedicată calității aplicațiilor software, va aduce la Cluj-Napoca în perioada 11-15 iunie 2019 cel mai mare număr de invitați din istoria evenimentului.

Evenimentul din 2019 se află la a 8-a ediție și își propune să aducă în dezbatere teme cotidiene și noi tendințe din industria software.

Qualisophy in testing sau Filozofia testării software este tema de anul acesta care a atras un număr record de invitați ce vor oferi sesiuni de prezentări, workshop-uri și tutoriale participanților interesați de a dezvolta o cariera în IT.

Cei 37 de invitați veniți de pe  4 continente, vor susține sesiuni pe parcursul celor 4 zile de eveniment, acoperind tematici de actualitate precum: blockchain, inteligență artificială, testare automată, securitate software, leadership.

Printre invitații speciali se află:

  • Dan Ashby - Head of Testing Ebay

  • Rhian Lewis - Specialist monede crypto

  • Vera Gehlen Baum - CEO

  • Dan Koblicska - Director Executiv 

În completarea programului de conferință, RTC2019 își propune să pună în scenă 2 noi concepte, RTC Youth - program dedicat generației tinere menit să le trezească interesul spre testarea software, cât și eXtreme Testathon - o competiție maraton de testare software ce va scoate din zona de comfort echipele participante.

Participanții la RTC2019 pot alege unul din cele trei pachete puse la dispoziție. Detalii despre pachete ți participare sunt disponibile pe site-ul evenimentului https://www.romaniatesting.ro.

Organizatorii se așteaptă ca anul acesta să întâmpine peste 1000 de participanți din România și Europa, menționând că peste 50% din numărul biletelor disponibile au fost deja achiziționate.

Așteptați-vă, așadar, ca RTC2019 să conțină multe teste live și experimente trăznite pentru telefoane, laptopuri, sisteme automatizate și multe alte noutăți.

Andrei Contan – co-fondator Romanian Testing Conference

Telefon: +31653737910

Email: [email protected]

Detalii companie: SC RTC QA Consulting SRL

Website: https://www.romaniatesting.ro

 


   

 

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.