fbpx Ție ce membership ți se potrivește? | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Ție ce membership ți se potrivește?

Cu toții aderăm la ceva. Fie din dorința de a face parte dintr-o comunitate care ne împărtășește viziunea, credințele și valorile, fie din nevoia de a ne menține informați într-un anumit domeniu și a crea conexiuni utile. Între nice to have și must-have, membershipul a devenit deja o uzanță și un instrument valabil de dezvoltare profesională, cât și personală. 
Care sunt principalele avantaje ale deținerii unui membership?

  • Investiția permanentă în tine
  • Nu ai limitări
  • Beneficiezi de atenție și personalizarea nevoilor

Un "contract social" care excede puterea socializării și-ți oferă posibilitatea unui networking valoros
Lao Tzu spunea „dă-i unui om un pește și îl hrăneșți pentru o zi; învață-l cum să pescuiască și îl hrăneșți pentru o viață întreagă; dezvoltă profesori pentru pescari și ridici o întreagă lume.” 

De 5 ani de când suntem principala platformă dedicată specialiștilor de L&D din România, unde creăm și selectăm conținut de învățare destinat oamenilor din organizații, am testat zi de zi această credință, văzând, pas cu pas, cum oamenii nu doar au învățat..."să pescuiască", ci au devenit la rândul lor profesori bine pregățiți și dedicați care participă acum la ridicarea unei întregi lumi. Cea a L&D-ului. Atât în România, cât și peste tot în întreaga lume.

Și tot de 5 ani, Learning Network este aici pentru a sprijini și contribui la dezvoltarea pieței de learning, creând cel mai consistent  și valoros repertoriu de cursuri și furnizori, care să participe concret și palpabil la formarea și educarea continuă a oamenilor, cu rezultate pentru organizațiile din care fac parte. 

Scopul nostru este ca, prin recomandările făcute și un conținut relevant oferit în forme variate, să îți oferim putere prin unul dintre cele mai importante instrumente ale lumii: învățarea.

Din acest motiv, am început anul 2019, cu programe și proiecte din ce în ce mai consistente și mai aplicate nevoilor voastre.

Dacă vrei și tu să descoperi avantajele și serviciile pe care ți le punem la dispoziție prin noile tipuri de membership Learning Network, te invităm AICI

 

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.