fbpx Art Moment | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Art Moment

Descriere

Art Moment (2 h)

„Prin însăși firea sa omul este un artist. El caută să aducă pretutindeni în viața sa, într-un fel sau altul, frumosul.

Maxim Gorky

 

Înfrumusețează-ți viața prin artă, într-o locație cu totul specială din centrul capitalei, într-o atmosferă de o deosebită forță creatoare, printre operele de artă ale artiștilor contemporani.

Elite Art Gallery te provoacă la o ședință de terapie prin artă - ART MOMENT. Desprinși de agitația urbană și de grijile din cotidian Art Moment este o invitație la un moment de detașare de realitate.

În spiritul unui atelier de creație dotat cu șevalete, modele și tablouri participanții la eveniment  vor primi o pânză, pensule, paletă, cuțit de paletă și culori pentru a transmite cromatic gânduri nespuse, vise sau emoții neîmpărtășite. 

 

Obiectivele programului:

Pe parcursul întregii sesiuni, participanții vor redescoperi starea de bine, detașarea, deconectarea de realitate și stres prin intermediul actului artistic. Exercițiul artistic stârnește interesul pentru noutate, culoare și spontaneitate, acțiune ce contribuie la amplul proces de autocunoaștere și, în același timp, consolidează încrederea în sine, motivează și energizează.

Regula de aur în artă este că nu există reguli. Cele mai bune lucrări se nasc din idei simple, desprinse de filozofie sau probleme existențiale. 

 

Sumar al conținutului programului:

Pe parcursul celor doua ore alocate sesiunii ART Moment participanții fac o incursiune în lumea artei prin intermediul lucrărilor aflate în galerie, descoperind caracteristicile genurilor artistice, diversitatea tematică a lucrărilor și pregnanța curentelor artistice. În urma acestui tur de cunoaștere participanții sunt invitați în spațiul amenajat corespunzător unui atelier, pentru  a așterne pe pânză impresii și emoții. Pașii sunt simpli, participanții aleg un șevalet, dacă simt nevoia schițează cu creionul o compoziție, aleg pensula și culorile, după care se lasă absorbiți de efectul miraculos al actului artistic.

Activitatea este coordonată de un profesionist cu studii de specialitate, experiență  în comunicare și predare, precum și abilități de motivare și încurajare a participanților implicați.

Noutatea acestei inițiative: Nu exista un număr minim de participanți.

  

Investitie:

Pretul pentru o sedinta este de 250 lei.

Date

7, 14, 21 si 28 septembrie, ora 18:00 (in timpul saptamanii).
17 septembrie si 8 octombrie in intervalul 11.00-13.00.
Cerere curs inhouse