fbpx The Art & Science of Coaching | Learning Network Mergi la conţinutul principal

The Art & Science of Coaching

Descriere

“The Art & Science of Coaching” este un program de formare în coaching acreditat de ICF şi livrat de una dintre cele mai prestigioase instituţii de profil din lume. Fie că ocupi o poziţie de management şi îţi doreşti să îţi îmbunătăţeşti competenţele profesionale, fie că vrei să începi pe cont propriu o carieră în domeniul coaching-ului personal sau professional, acest program acreditat de Federaţia Internaţională de Coaching (ICF) poate fi un prim pas excelent. 

Participând la el îţi vei forma un bagaj teoretic şi practic de bază în Coaching-ul axat pe Soluţii.

Descoperă cum să îi ajuţi pe alţii să îşi valorifice la maximum abilităţile şi cum să transpună în acţiune viziunea pe care o au despre ei înşişi. Descoperă ce stă în spatele tuturor transformărilor spectaculoase şi antrenează-te în aplicarea tehnicilor de coaching pe multiple planuri.

Conţinutul programului

Modulul 1

Vei învăţa principiile de bază în coaching şi vei fi în măsură să conduci o sesiune completă de coaching până la finalul celor 4 zile. Focusul acestui modul este inspiraţia şi toate explorările din cadrul lui vor sta sub semnul “Ce îmi doresc să realizez?”.

Modulul 2

Aici vei învăţa o paletă largă de tehnici cu care să aprofundezi întrebarea clientului tău:

“Cum o să obţin ce-mi doresc?”. Vei deprinde strategii testate riguros, aplicabile imediat, cu care să construieşti o relaţie productivă de coaching cu clientul tău.

Modulul 3

Scopul acestuia este să aducă în plan conştient faptul că angajamentul de a duce la bun sfârşit un proiect se bazează pe asumarea propriilor valori. Atunci când le identificăm şi le acordăm prioritatea meritată putem răspunde la întrebarea “De ce este important pentru mine să fac asta?”. In acest modul vei învăţa să facilitezi integrarea acestor valori şi cum să gestionezi obiecţiile.

Modulul 4

“Si cum îmi ating eu până la urmă obiectivul?” este întrebarea care guvernează acest modul. Un scurt studiu al meta-programelor va sublinia şi diferenţele între stilurile de comunicare şi va evidenţia metode de a comunica mai eficient cu ceilalţi.

Date: Modulul 1: 23 - 26 Februarie 2015

Pret: 3500 Euro (pentru plata integrala a programului).

M1: 800 Euro
M2: 950 Euro
M3: 1000 Euro
M4: 1250 Euro

Cerere curs inhouse