fbpx Coaching Forum IT&C | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Coaching Forum IT&C

Descriere

Conceptul evenimentului Coaching Forum este de a crea un spațiu interactiv pentru oricine, companie sau persoană fizică, consideră că oamenii sunt cheia succesului în orice organizatie. Coaching Forum a fost creat pentru a facilita interacțiunea, schimbul de cunoștințe și idei privind gestionarea resurselor umane în rândul specialiștilor în HR din diverse verticale de business si al profesionistilor din coaching

În prezent, companiile IT&C se confruntă cu cel mai divers mediu de lucru din istorie, în condițiile în care cinci generații lucrează acum împreună, fiecare dintre acestea având abilități, niveluri de experiență, obiceiuri de muncă și bagaje culturale diferite. Este nevoie de soluții care permit atragerea și recrutarea celor mai buni candidați, evaluarea obiectivă a capabilităților și performanțelor, instruirea și dezvoltarea lor în cadrul companiei, precum și planificarea drumului în carieră. Cea de-a treia ediție a Coaching Forum este dedicate industriei IT&C și își propune misiunea de a aduce valoare adaugată profesioniștilor din organizațiile IT & C în materie de dezvoltare profesională, oportunități de învățare și schimb de bune practici pentru dezvoltarea unei culturi de coaching în organizație.

  Data: 10 aprilie 2017

  Locatia de desfasurare: Hotel Crowne Plaza București

Cui se adreseaza evenimentul/ cine poate sa participle:

Evenimentul va reuni profesioniști recunoscuți ai comunității IT&C și profesioniști ai dezvoltării umane prin coaching cu experiență relevantă atât în țară cât și în străinătate.

  De ce sa participi la eveniment (cateva motive pentru a participa)

Coching Forum IT&C îți oferă:

  • Inspirație! Oportunitatea de a afla care sunt tendințele actuale privind programele de dezvoltarea compețentelor prin coaching practicate de către marii jucători din industria IT&C, studii de caz și modele de success ale acestor programe.

  • Evolutie! O sursă de cunoaștere și dezvoltare pesonală prin experimentarea unor instrumente de coaching cu aplicabilitate imediata denumite Coaching Lab’s care vor fi facilitate de coachi profesioniști.

  • Inovație! Un panel de discuții și dezbateri privind provocările actuale în atragerea și menținearea profesioniștilor talentați; oportunitatea de identifica argumente solide privind dezvoltarea unei culturi de coaching în organizația ta: clarificări privind aplicabilitatea și beneficiile coachingului în organizațiile IT&C,

  • Premii oferite de Școlile de Coaching partenere ai evenimentului.

  Cateva teme abordate in cadrul evenimentului

  • Beneficiile coachingului asupra performanței oamenilor și asupra profitabilității organizațiilor IT&C,

  • Dezvoltarea unei culturi de coaching: transformarea excelenței într-un mod de viață al organizației,

  • Modalități de construire și menținere a unor echipe performante pentru a face față diversității de proiecte,

  • Competențe interculturale: pregătirea capitalului uman (flexibili și adaptabili) în vederea schimbărilor majore care apar la nivel mondial,

  • Relația dintre starea de bine a oamenilor și eficiența lor; modul în care starea de bine influențează profitabilitatea organizațiilor.

  Costul de participare: pachet de bază 470 Ron

Cerere curs inhouse