fbpx Conducere dinspre viitor | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Conducere dinspre viitor

Categorie
Business & Management
Tip eveniment
Atelier
Nivel
Intermediar
Avansat
Data si locatie
Cere program personalizat:

Antrenament pentru minti deschise prin ascultare profunda, observare precisa si dialog real

 

Bazata pe Teoria U de conducere - "open mind - open heart - open will", sesiunea este dedicata antrenarii capacitatii liderilor de a intra in acea stare de atentie din care isi pot modifica starea interioara ce reprezinta punctul de plecare al modului lor de operare.

Capacitatea de a actiona pornind dintr-un spatiu al posibilitatilor care au sens sa fie generate este esenta leadershipului zilelor noastre, in care modelele traditionale esueaza sistematic. Stim multe despre ce fac liderii si cum fac. Ce nu reusim sa facem in mod repetat este sa accesam acea stare de atentie si intentie din care liderii remarcabili actioneaza in orice situatie. Similar atletilor de performanta, dimensiunea interioara din care pornesc actiunile liderilor reprezinta secretul succesului sistematic intr-o lume impredictibila ce se schimba cu o viteza ametitoare.

Tehnicile sunt simple. Aplicarea lor disciplinata pana la a deveni automatism necesita timp. In 19 februarie, de la ora 14.00, te invitam doar sa verifici daca rundele de antrenament te inspira sa incerci sa rezolvi ”cauza-radacina” a provocarilor rolului tau de lider!

 

Ina Custura (senior trainer The Wisery), facilitator al dezvoltarii individuale si organizationale de aproape 15 ani, are studii de economie si psihologie, experienta antreprenoriala si corporatista deopotriva, este formator NLP si crede cu tarie ca leadershipul si businessul in general pot fi autentic ancorate in umanitate - si demonstreaza asta in fiecare interactiune din programele de invatare pe care le faciliteaza.

Data si locatie
Cere program personalizat:
?