fbpx CURS ACREDITAT ANC – TEHNICI ESENŢIALE ÎN VÂNZĂRI | Learning Network Mergi la conţinutul principal

CURS ACREDITAT ANC – TEHNICI ESENŢIALE ÎN VÂNZĂRI

Tip eveniment
Curs Open/Deschis
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

Practic, interactiv, cu soluții concrete la probleme, profesionist, rezultate cuantificabile într-o rată a profitului crescută – sunt doar câteva cuvinte care caracterizează experiența parcurgerii cursului de “Tehnici esențiale în vânzări”. Participă și convinge-te singur!

Cursul ”Tehnici esențiale în vânzări” este uncurs acreditat de statul roman și recunoscut în Uniunea Europeană. 

Acest curs este astfel gândit încât să vină în întâmpinarea unor nevoi concrete din mediul vânzărilor. A ști să răspunzi la o obiecție reprezintă un punct-cheie în activitatea oricărui agent de vânzări. Cu o obiecție începe vânzarea! Astfel că, după ce ai trecut de ea, acest training te va învăța cum trebuie să-ți prezinți produsul astfel încât să-l faci pe client să și-l dorească. În plus, o serie de tehnici în vânzări te vor ajuta să finalizezi vânzarea când nimeni nu s-ar fi gândit, nici măcar tu.

În plus, obiectivul cursului este de a pregăti persoane pentru ocupația de Agent de vânzări (cod COR 332203, cod COR vechi 341904). Obținerea certificării va da dreptul absolvenților de a practica meseria de Agent de vânzări.

 STRUCTURA CURSULUI:

 • profilul vânzătorului
 • nevoia consumatorului
 • etapele procesului de vânzare-cumpărare
 • negocierea condițiilor și a prețului
 • stiluri în vânzări, tipuri de vânzări, etape ale vânzării, modalități de abordare a clientului, metode de prezentare a produsului
 • vănzări: tactici și metode
 • modalități de lucru cu clienții dificili
 • rolul și responsabilitățile agentului de vânzare
 • tipuri de clienți, construirea bazei de date, surse de identificare a potențialilor clienți, monitorizarea satisfacției clienților
 • time management: prioritizare, stabilirea obiectivelor și respectarea lor, planificare

CE VOR ȘTI PARTICIPANȚII LA FINALUL ACESTUI CURS?

 • vor ști să aplice tehnici de contracarare a obiecțiilor
 • vor învăța să aplice tehnici eficiente de vânzare
 • vor ști să influențeze decizia de cumpărare
 • vor învăța o abordare profesionistă a vânzărilor
 • vor ști să-și prezinte produsele sau serviciile într-un mod convingător
 • vor dobândi tehnici de finalizare a vânzărilor
 • vor ști să sondeze eficient nevoile clientului

 CUI SE ADRESEAZĂ CURSUL?

 • personalului angajat în vânzări, indiferent de ceea ce vinde: birotică, legume,  fructe, case, mașini, asigurări, mezeluri, materiale de construcții, băuturi alcoolice și nonalcoolice, servicii etc.
 • personalului din middle și top management care dorește perfecționarea în domeniul vânzărilor
 • trainingul va fi util atât celor din domeniul producției, cât și celor din sfera serviciilor
 • nivelul cursului este mediu-avansat

 METODA DE LUCRU

Extreme Training utilizează metode moderne de instruire bazate pe aplicabilitate imediată. Ponderea activităților este de 70% aplicații practice și 30% teorie. Din metodele folosite menționăm: expunere, discuțiile dirijate, discuții în grupuri mici, studii de caz, joc de rol, chestionare, materiale video, dezbateri, simulări și exerciții.

Comunicarea între participanți și între participanți și traineri reprezintă principalul pilon al metodelor de instruire folosite.

TAXA DE PARTICIPARE/ÎNSCRIERE

 1. Valoare investiţie. Taxa standard de participare este 990 lei. Dacă vă înscrieți și achitați taxa până la data de 21 mai  2014, veți beneficia de prețul special de 690 lei.
 2. Dacă dumneavoastră, ca şi companie, doriţi să înscrieţi 2 sau mai multe persoane la un curs, se va aplica un discount de 100 RON/persoană.
 3. Dacă aţi mai participat anterior la cursurile organizate de Extreme Training (inclusiv în cadrul proiectului Business StartUp) beneficiaţi automat de discountul de client vechi de 100 RON.

Discounturile nu se cumulează!

 LOCUL , DATA ȘI ORELE DESFĂȘURĂRII CURSULUI

Trainingul va avea loc în Bucureşti, Calea Plevnei, nr. 61, etaj 1, sector 6.

CERTIFICARE CURS

La absolvirea cursului se obţine dublă certificare:

1. Un certificat de participare emis de Extreme Training. În esenţă, diploma dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare pe un anumit domeniu, importante fiind însă lucrurile învăţate la curs. Diploma are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terţi, lucrul în proiecte cu finanţare europeană, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră.

2. Un certificat de absolvire şi un supliment descriptivpentru specializarea ”Agent vânzări”, eliberat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice. Pentru susţinerea examenului, participanţii trebuie să aibă studiile medii finalizate. Diploma este utilă mai ales în vederea exercitării profesiei.

Un supliment Europass la Ceritificatul profesional. Suplimentul la certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este un document care prezintă într-o formă standardizată și explică informațiile conţinute în certificatele de competență profesională eliberate de instituțiile acreditate (formatori autorizați). Documentul este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales când e vorba de o instituție de educație/formare sau de un angajator dintr-o altă ţară europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/formarea anterioară.


 DESPRE EXAMENUL DE CERTIFICARE

Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Extreme Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum rata de promovabilitate a participanților la cursurilor Extreme Training a fost de 100 %. Ulterior finalizării cursului, certificatul de absolvire însoțit de suplimentul descriptiv ce vă confirmă competențele dobândite va putea fi ridicat de la sediul Extreme Training.

Data si locatie
Cere program personalizat:
?