fbpx Curs autorizat ANC de Inspector Resurse Umane (COR 333304), Cluj Napoca | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Curs autorizat ANC de Inspector Resurse Umane (COR 333304), Cluj Napoca

Categorie
Descriere

Este un curs de specializare, interactiv, unde fiecare participant are oportunitatea să își dezvolte competențele de inspector resurse umane. Cursul este modelat pe nevoile participanțiilor și se focalizează pe situațiile reale cu care se confruntă cei care lucrează în domeniul resurselor umane. La acest curs pot participa persoane cu studii medii sau studii superioare.

Cursul presupune 64 de ore de formare, organizate în 4 module după cum urmează:

 • Modul I: 2 zile consecutive 
 • Modul II: 2 zile consecutive
 • Modul III: 2 zile consecutive
 • Modul IV: 2 zile consecutive

 

Tematică:

 1. Planificarea activităților, comunicarea cu angajații.
 2. Aplicarea prevederilor legale referitoare la securitatea și sănătatea în muncă și în domeniul situațiilor de urgență.
 3. Organizarea procesului de recrutare de personal și administrare a bazei de date de evidență a personalului.
 4. Întocmirea și gestionarea documentelor de evidență a personalului.
 5. Întocmirea registrului general de evidență a angajaților și întocmirea statelor de plată pentru personalul angajat.

 

Beneficii:

Programul urmărește:

 • dezvoltarea competențelor generaleprecum planificarea activităţilor, comunicarea cu angajaţii, aplicarea prevederilor legale referitoare la securitatea şi sǎnǎtatea în muncǎ şi în domeniul situaţiilor de urgenţă
 • dezvoltarea competențelor specificeprecum întocmirea documentelor de evidenţă a personalului, gestionarea documentelor de evidenţă a personalului, organizarea recrutării personalului, întocmirea registrului general de evidență a salariaților, întocmirea statului de plată pentru personalul încadrat și administrarea bazei de date de evidenţă a personalului.

 

Detalii organizatorice:

 • Numărul maxim de participanți: 14 persoane/sesiune

Cursul este organizat de furnizorul de formare profesională a adulților Hum Management Consulting - conform autorizației 12/579/29.05.2013.

Cerere curs inhouse