fbpx Curs - “Balance your Life” - Modalități de procesare a emoțiilor, București | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Curs - “Balance your Life” - Modalități de procesare a emoțiilor, București

Descriere

“Emotional intelligence is the difference that makes the difference.  A lack of emotional intelligence is what limits some people in their ability to manage themselves, manage others, or manage situations.”

Daniel Goleman

 

Furie, tristete, ura, dezgust, frica, bucurie, iubire, otimism, extaz..emotii , emotii..si lista ar putea continua.

Emotiile sunt foarte importante si ne insotesc in fiecare a zi a vietii noastre. Ne sunt fidele si ne contureaza felul de a fi in lume.

Emotiile ne dau constiinta de sine si nevoia autoconservarii, ajutandu-ne sa ne cunoastem pe noi insine si pe ceilalti. Emotiile ne ajuta sa definim care sunt lucrurile esentiale in viata, ne motiveaza si ne ajuta sa ne cultivam autocontrolul si perseverenta. Capacitatea de a gestiona emotiile, de a le cultiva este esentiala pentru viata si sanatatea noastra si a familiei, ne ajuta sa dezvoltam relatii puternice si armonioase si ne garanteaza succesul in ceea ce facem.

Puterea emotiilor asupra este noastra este foarte mare, deoarece intre functiile rationale si emotionale ale creierului exista o relatie de interdependenta. Perpetuarea unei stari emotionale deficitare in fiecare zi transforma corpul in minte si oricat ne-am dori sa avem o stare de bine, ajungem in final sa performam aceeasi stare pe care am folosit-o zile de-a randul din cauza  bio-chimiei  generata de procesele chimice care au loc in creier (sistemul limbic).

Tocmai de aceea este esential ca toate emotiile pe care le simtim sa fie procesate/gestionate in asa fel, incat sa ofere un echilibru stabil pentru noi ca intreg (minte-corp- suflet).

Contactul cu corpul nostru este esential in gestionarea optima a propriilor emotii , el fiind indicatorul esential in identifcarea unei emotii.  Emotiile nu sunt bune sau mai putin emotii, sunt doar emotii, iar ceea cele da putere asupra noastra ( de aici un comportament dorit sau nedorit) este incarcatura pe care o alocam acelei trairi. Ruminarea in mod continuu a unui gand negativ  va duce in final la o dispozitie negativa.

Pentru a avea o noua perspectiva asupra emotiilor voastre si pentru a va intelege mai bine pe voi si pe ceilalti, va invit sa participati la workshopul “Balance your life”:

Tematica

  • Inteligenta emotionala ca sursa de putere;
  • Informatii despre puterea si  impactul emotiilor asupra propriei fiinte si asupra lumii;
  • Explicatia neurostiintifica a emotiilor;
  • Ce anume inseamna procesarea  emotiilor;
  • Tehnici simple si usor de folosit, pentru  procesarea emotiilor.

Durata: 1 zi, ora de incepere 9:00

Data de desfasurare: 01 octombrie 2017

Cerere curs inhouse