fbpx Curs „Cum sa cresti nivelul de engagement in compania ta” - București | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Curs „Cum sa cresti nivelul de engagement in compania ta” - București

Categorie
Descriere

Acest curs isi propune sa abordeze problematica noua si complexa a Engagementului si masurilor moderne de loializare a angajatilor prin masuri non-financiare. Engagementul se refera la o gama larga de subiecte complementare precum loializarea si securizarea resurselor umane, motivarea angajatilor, brand de angajator si atractivitatea companiei in piata, implicare si proactivitate din partea angajatilor..

Intr-o lume in continua miscare si cu o dinamica pe piata muncii intensificata de razboiul talentelor, companiile au nevoie de stabilitate si de angajati loiali. Studiile arata insa ca durata medie a stabilitatii la un job a tot continuat sa descreasca in ultimii ani iar cel mai dificil de pastrat sunt angajatii “buni”, ei fiind, desigur, tinta preferata a competitorilor. Platformele de Social Media au deschis larg portile recrutarii accesibilizand, practic, pe oricine. Nimeni nu este inabordabil, companiile trebuie sa se gandeasca serios astazi si sa aiba planuri pentru Securizarea Talentelor.

Engagementul este o problema de Resurse Umane si, in egala masura, o problema de Management. Este rolul si misiunea departamentelor de HR sa vina cu solutii la aceasta problema, dar este menirea Managerilor operationali si a companiei ca intreg sa realizeze o cultura organizationala motivanta. Retentia unui angajat nu tine exlcusiv de HR.

Oras: Bucuresti

Adresa: Hotel Rin Central, str. Traian, nr. 55A

Pret: 695 lei fara TVA

Cerere curs inhouse