fbpx Curs eficienta personala - Cum sa ai tot timpul de partea ta | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Curs eficienta personala - Cum sa ai tot timpul de partea ta

Descriere

“Ai nevoie de o jumatate din viata sa descoperi ca viata ta e un proiect pe care trebuie sa-l rezolvi singur.” Napolen Hill

Multitaskingul este considerat de unii remediul universal pentru a rezolva o agenda incarcata. O idee gresita, spunem noi.

Eficienta personala este un subiect destul de discutat, analizat si abordat in cadrul seminariilor si cursurilor de dezvoltare personala. Stim ca eficienta este definita de calitatea si cantitatea lucrurilor pe care le facem pentru a ne atinge un scop.

Si mai stim ca, in absenta actiunii, eficienta nu este posibila. Suntem constienti de ce trebuie sa facem, cand trebuie sa actionam si totusi... lipsesc repere si aspecte importante, iar eficienta personala se lasa asteptata.
Pentru a completa piesa lipsa din puzzle-ul atingerii scopurilor, am conceput un curs care are o abordare diferita a notiunii de “eficienta persoanala”, atat pentru viata profesionala cat si pentru cea personala.

Te invitam sa vorbim despre eficienta personala prin:

Misiunea personala - critierii de clarificare a misiunii personale; corelarea misiunii personale cu viata profesionala;  redefinirea prioritatilor prin raportare la misiunea personal-profesionala
Munca – atingerea sinergiei obiectivelor; intrebarile de stabilire a prioritatilor; eroarea de planificare;  amanarea negativa vs amanarea pozitiva;  "Cine nu cedeaza sarcini, cedeaza el insusi"
Trairea in prezent -  “evadarea” in prezent, ratacirea in trecut si fuga in viitor; deconectare de la trecut si viitor; conectarea la prezent; cum sa ramanem in prezent? (prezenta in fiecare moment al sarcinii sau actiunii)
Puterea pauzei - pauza pentru munca vs pauza pentru recreere; semnalele corpului care ne cer sa luam o pauza;  personalizarea pauzelor
 

Limitele care stau in calea eficientei noastre sunt doar creatii ale mintii noastre. Iar aceste nascociri ale mintii sunt sabotorii eficientei persoanale. In cadrul cursului, vom raspunde impreuna si la urmatoarele intrebari:
Cum te saboteaza mintea in eficienta personala (care sunt acele prejudecati, reguli nefunctionale, valori si etichete limitative, angajamente secrete, beneficii secundare, conditionari ineficiente care iti saboteaza eficienta personala)?
Cum te saboteaza emotiile in eficienta personala? (care sunt emotiile de care fugi in incercarea de a fi mai eficient?)

Participantii vor afla cum sa:

  • isi clarifice zonelor din viata in care “au nevoie de timp”
  • faca rost “de mai mult timp”, pentru a-si creste eficacitatea
  • isi exerseze puterea pauzei, pentru construirea de relatii profesionale si personale armonioase
  • scape de amanarea negativa care le saboteaza obiectivele
  • experimenteze amanarea pozitiva
  • descopere cel mai usor si natural mod de a trai
  • isi foloseasca in cel mai valoros mod timpul pe care il au (pentru viata profesionla si personala)

La finalul celor doua zile de curs, fiecare participant va stii care sunt sabotorii personali si care sunt tehnicile potrivite pentru a-i elimina.

Data: 24-25 aprilie 2014, 9.00-17.00.
Taxa de participare:  230 euro + TVA/persoana Early bird (17 aprilie)
Dupa 17 aprilie: 250 Euro + TVA/pers.

Cerere curs inhouse