fbpx Curs: Happiness@work | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Curs: Happiness@work

Nivel
Intermediar
Descriere

Fericirea la locul de munca este si despre starea de bine. Dar nu numai...

Studiile demonstreaza faptul ca stresul, jobul prea monoton sau prea solicitant, cultura organizationala, leaderii toxici sau presiunea ridicata fara o directie clara - sunt factori ai.. nefericirii la locul de munca si duc la nepasare, la absenteism, la turnover ridicat, accidente de munca, performanta scazuta etc.

Pe de alta parte, stiinta sugereaza faptul ca, atunci cand angajatii se simt multumiti si fericiti, productivitatea creste cu 10-25 de procente.

In acest eveniment vom discuta despre factori care cresc angajamentul si productivitatea, despre pericolele din organizatii, dar mai ales, ne vom "juca" cu un instrument fundamentat pe baze stiintifice solide - Choose Hapiness at work".

Ii vom ajuta pe participanti sa vorbeasca, sa rada si sa rezolve problemele de la locul de munca din lumea reala in timp ce invata strategii bazate pe stiinta pentru a aplica la locul de munca.

Fundamentat pe neuro-stiinte si psihologie, acest instrument asigura faptul ca fiecare persoana asimileaza instrumente imediat aplicabile, sfaturi si strategii.

Bazându-se pe neuro-stiinte si pe modalitatea in care oamenii interactioneaza atunci când lucreaza impreuna, Choose Happiness @ Work/ Alege bunastarea la locul de munca/ Alege fericirea la locul de munca/ Alege sa fii fericit la munca/ Alege sa iti placa locul de munca antreneaza cursantii intr-un mod unic. Este un instrument puternic care implica invatare, aplicare, umor si cresterea coeziunii echipei intr-o maniera distractiva si facila, unde se invata tehnici bazate pe stiinta intr-un mod care permite oamenilor sa ridice si sa discute probleme in conditii de siguranta, sa construiasca incredere si sa creasca nivelul de implicare.

Choose Happiness @ Work/ Alege bunastarea la locul de munca/ Alege fericirea la locul de munca/ Alege sa fii fericit la munca/ Alege sa iti placa locul de munca include peste 50 de scenarii des intâlnite la locul de munca si peste 100 de solutii bazate pe stiinta. Fiecare scenariu identifica si ofera contextul pentru o situatie comuna de la locul de munca, urmata de o justificare stiintifica succinta referitoare la cauza pentru care situatia in cauza reprezinta o problema la locul de munca.

Vom aplica Gandirea Pozitiva, vom Invinge Stresul, vom Zbura Catre Teluri si vom Revitalizeaza Relatiile. 

Aplica Gandirea Pozitiva:

Exercitiile de tip Practica Gândirea Pozitiva prezinta strategii bazate pe cercetare care conduc la schimbari in mentalitate si de atitudine, ceea ce duce la cresterea nivelurilor de fericire si angajament pentru tine si colegii tai.

Invinge Stresul:

Exercitiile de tip Invinge Stresul identifica sfaturi aplicabile pentru relaxare si schimbarea perspectivei cu privre la stres, prevenirea stresului si modalitati de a face fata eficient stresului excesiv sau prelungit.

Zboara Catre Teluri:

Exercitiile de tip Zboara Catre Teluri ofera instrumente pentru crearea de obiective clare si semnificative, sfaturi pentru a intra in zona numita "Flux" pentru a face progrese in directia obiectivelor si strategii pentru vizualizarea si celebrarea progresului.

Revitalizeaza Relatiile:

Exercitiile de tip Revitalizeaza Relatiile incurajeze prioritizarea oamenilor si construirea de relatii calde la locul de munca printr-o varietate de tehnici aplicabile si bazate pe stiinta.

 

Metoda: Invatare experientiala, prezentare de evidente si statistici din psihologia organizational, exersarea practica pe exemple din organizatia dvs., exercitii, simulari.

Cerere curs inhouse