[email protected] 0770 414 202

Rezerva locurile pe care le doresti!

Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați:

In ultimele decenii, principiile Lean Six Sigma s-au dovedit a fi unele de referinta pentru optimizarea proceselor in organizatii. Lean Six Sigma Yellow Belt pune bazele intelegerii de baza a modului in care aceste principii functioneaza.

Lean Six Sigma Yellow Belt va introduce in metodologia Lean Six Sigma prin simularea unui proces tranzactional care include rolurile traditionale din orice organizatie.

Cui ii este destinat?

  • Managerilor sau proprietarilor de procese din conducerea executiva, sefilor de departamente, care au sarcina de a mentine performantele proceselor in care sunt implicati si de a veghea la ameliorarea lor continua
  • Colaboratorilor in situatia de a conduce un proiect pe termen scurt, sesiunilor de rezolvare a problemelor si de ameliorare a performantelor proceselor din cadrul departamentelor lor

 Durata programului  - doua zile, cu un total de 14 ore (16 ore inclusiv pauze)

Continutul programului de training permite cursantilor:

  • Intelegerea principiilor, obiectivelor si principalelor instrumente ale metodologiei Lean Six Sigma cu aplicabilitate in procesele de orice tip
  • Demonstrarea eficientei lucrului in grup, identificarea cauzelor de origine ale unei probleme pentru gasirea si implementarea unor solutii comune, viabile si care sa reziste in timp. 

Participantilor li se acorda certificate eliberate de o institutie acreditata de International Association for Six Sigma Certification SUA (CODECS - Accredited Training Organization) si semnate de un trainer acreditat international de catre IASSC.

Numar de participanti in grupa: 7-15 persoane.

Ce veti obtine parcurgand aceste cursuri:

  • Accesul la cursuri oferite de o institutie acreditata de International Association for Six Sigma Certification SUA: CODECS - Accredited Training Organization;
  • Curs Sustinut de un trainer acreditat IASSC,
  • Certificat de participare oferit de CODECS ;
  • Sustinerea din partea CODECS pentru sustinerea examenului online la IASSC SUA, in vederea obtinerii certificatului recunoscut international si eliberat de International Association for Six Sigma Certification SUA.

Pentru informatii si inscrieri, puteti folosi formularul de inscriere online sau o puteti contacta pe:

Clementina Anghelache
[email protected]
0770 414 202

Rezerva

Data de desfășurare a acestui curs (program) a trecut! Pentru a vă ajuta să găsim un curs (program) de care aveți nevoie, vă rog să ne contactați:

Formular rezervare curs

Arie geografica

Bucuresti

Nivel curs

Avansat

Durata

2 zile

Pret (fara TVA)

225,00 €

Pentru informatii si inscrieri, puteti folosi formularul de inscriere online sau o puteti contacta pe:

Clementina Anghelache
[email protected]
0770 414 202

Pentru in-house, completeaza formularul de mai jos!

Certificare

Curs care ofera certificare

Mai multe certificari...
Scroll to Top
// //