fbpx Curs: Managementul Performantei | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Curs: Managementul Performantei

Categorie
Nivel
Intermediar
Avansat
Descriere

Managementul performantei nu se refera doar la performanta angajatilor. Un bun sistem de management al performantei coreleaza obiectivele strategice ale companiei de obiectivele angajatilor, coreleaza comportamentele si atitudinile asteptate de catre manageri de criteriile de evaluare si planurile de dezvoltare. Asadar, managementul performantei trebuie sa creeze un liant intre obiectivele si performantele organizatiei si obiectivele, performantele si comportamentele angajatilor.

Anual sau chiar mai des, celor mai multi manageri si supervisori li se cere sa tina sedinte de evaluare a performantei, cu fiecare dintre angajatii lor. De obicei, acestora nu le plac astfel de intalniri deoarece nu au cunostintele necesare referitoare la pasii care trebuie urmati, obiectivele ce trebuie atinse si competentele cerute. Din diferite teama sau dorinta de a nu deranja, din eroare de evaluare sau din lipsa unui sistem de management al performantei bine realizat se poate intampla ca personae evaluate ca fiind la nivel asteptat sau cu performanta superioara, de fapt, sa nu performeze.

….Si atunci se pune intrebarea: DE CE?

Cursul Managementul Performantei de la Dekon HR vine in intampinarea managerilor si profesionistilor din HR, a managerilor si a team lederilor cu raspunsuri la intrebarile:

  • Cum corelam obiectivele si strategia companiei cu sistemul de management al performantei?
  • Cum sa cascadam obiectivele strategice ale companiei in obiective departamentale si individuale?
  • Cum ss stabilim indicatori de performanta relevanti si usor de masurat, indiferent daca acestia sunt calitativi sau cantitativi?
  • Cum sa elaboram standarde de performanta usor de inteles si de agreat cu angajatii?
  • Cum si cand colecteaza un manager informatii despre performanta subalternilor?
  • Si de fapt, cine face evaluarea: departamentul de HR sau managerul?
  • Care sunt pasii ce trebuie facuti inainte, in timpul si dupa intalnirea de evaluare cu angajatii?
  • Cum sa reactionam  atunci cand angajatii se asteapta la o evaluare mai buna, astfel invcat sa il motivam ci nu sa il facem sa renunte?
  • Cum ne asiguram ca vom creste performanta angajatului – prin ce pasi, metode, instrumente?

Grup tinta: profesionisti in HR (manageri, specialist, profesionisti), consultanti, manageri ce au rol de management al echipelor, psihologi.

Durata: 2 zile de curs.

Metoda: Invatare experientiala, teorii ce stau la baza managementului de performanta, exercitii, simulari, autoevaluarea abilitatilor de evaluare si compararea rezultatelor cu cele ale unui esantion international de manageri din mari corporatii.

 

Cerere curs inhouse