Mergi la conţinutul principal

Curs SEO si HTML online

Descriere

 - SEO predat live pentru a putea participa de oriunde ai fi -
Cursurile SEO online au fost create ca urmare a faptului ca multe persoane interesate de cursurile noastre sunt din diferite orase ale Romaniei si chiar din Republica Moldova. Prin cursurile online vrem sa oferim o alternativa mai convenabila ca pret si timp pentru acestia, nemaifiind necesara deplasarea in Bucuresti.
Cursurile SEO online sunt desfasurate sub forma de traininguri live pe Skype la care participa mai multe persoane. In cadrul trainingului online se prezinta aceleasi informatii ca la cursurile sustinute la sediu, se discuta pe site-urile participantilor, iar in urma lui veti primi suport de curs si materiale ajutatoare in promovarea online.

Continut
Cursul de SEO si HTML te va invata cum sa iti construiesti un site folosind HTML si CSS si cum sa il optimizezi prin tehnici SEO, pentru a il aduce pe prima pagina a motoarelor de cautare. Partea de SEO a cursului te va invata cum sa iti analizezi concurentii, sa obtii un rezultat mai bun, cum sa iti atingi scopurile si target-urile si cel mai important cum sa iti organizezi campania de promovare a website-ului tau. 

Continut sesiune SEO:
Ce este SEO si cum se face
Cum sa faci un plan de promovare SEO pentru Website-ul tau

Ce inseamna SEO On-Page
Ce inseamnea factori de ranking
Cativa factori de ranking On-Page
Ce ar trebui sa faci/sa nu faci cand optimizezi un Website On-Page
Cum sa alegi cuvintele cheie potrivite
Cum sa analizezi On-Page concurenta

Ce inseamna SEO Off-Page
Cum sa iti faci un plan de Link Building
Cum sa castigi linkuri fara sa le creezi
Cum sa analizezi Off-Page competitori
Cum sa alegi/administrezi ancorele text
Cum sa iti monitorizezi campania SEO
Cum sa fi la curent cu tot ce se intampla in lumea SEO
Ce trebuie sa faci si cum sa aduci un Website pe prima pagina.

Continut sesiune HTML:
HTML si CSS reprezinta limbajul de baza pentru construirea paginilor web.
Partea de HTML a cursului te va invata cum sa creezi site-uri si layout-uri pentru aplicatii web. Nu numai ca vei invata cum sa creezi interfete si layout-uri web ci vei invata si cum/unde sa le vinzi astfel incat vei in timp vei obtine un profit de valoare mare investind doar in cunostintele tale.
Vei invata de asemenea cum sa creezi pagini "Responsive" si cum sa iti adaptezi Website-ul pentru ecranul fiecarui user, indiferent de ce dispozitiv foloseste acesta pentru a iti accesa continutul.

Desfasurare 
In ziua cursului veti fi invitat pe Skype la o discutie de grup. Trainerul va da share ecranului propriu si va sustine live cursul in timp ce pe ecran veti vedea prezentarea si exemplele practice date pe site-urile participantilor.

Va fi un curs cat se poate de interactiv, cu discutii legate de proiectele cursantilor iar la sfarsitul fiecarui capitol de curs trainerul va raspunde la intrebari - pe care le puteti scrie intre timp ca mesaje in cadrul discutiei.

Va fi deci nevoie sa sa ne trimiteti id-ul de Skype, iar pentru o experienta optima sa aveti in functiune casti, microfon si optional o camera web.

 

Data: 29 - 30 august

Pret: 500 de lei (TVA inclus).

Cerere curs inhouse