fbpx Cursuri de limba japoneza | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Cursuri de limba japoneza

Descriere

Cursurile noastre te vor susține în dezvoltarea abilitățile lingvistice în cele cinci competențe recunoscute pe plan internațional: înțelegerea limbii vorbite, citirea și înțelegerea unui text scris, capacitatea de a comunica oral, capacitatea de a se exprima oral, capacitatea de a se exprima în scris. 
Fiecare lecție este interactivă și are obiective specifice care asigură atingerea rezultatelor dorite și progresul fiecarui cursant.
Profesorul de la clasă îți va monitoriza permanent progresul și îți va oferi feedback pentru a te susține  în dezvoltarea abilităților tale de comunicare în limba japoneză.

Repartiția în grupa corespunzătoare nivelului tău
Cursurile noastre de limbă japoneză sunt special concepute pentru persoanele adulte cu niveluri de limbă diferite, de la începător la avansat.
Dacă ai mai studiat anterior limba japoneză, va fi trebui să susții un test de nivel pentru a stabili grupa potrivită nivelului tău.

Durata cursului
Cursurile au o durată de 12 săptămâni, iar sedințele au loc de două ori pe săptămână (1,5 ore/ședință). Grupa dedicata incepatorilor este programata pentru zilele de marti si joi in intervalul 19.30 - 21.00

Evaluarea cunoștiintelor acumulate
Evaluarea progresului se face permanent pe parcursul modului, iar la final vei susține un test formal.
Rezultatul este discutat individual , iar profesorul te va ajuta să înțelegi care sunt punctele tale forte și unde se pot face îmbunătățiri. În funcție de rezultatul obținut, vei putea trece la nivelul următor al cursului de japoneză.

Pret: 1440 lei

Durata: 17 februarie - 14 mai.

Cerere curs inhouse