fbpx Depășește-ți frica de eșec la a doua ediție a conferinței Fears & Failures | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Depășește-ți frica de eșec la a doua ediție a conferinței Fears & Failures

Categorie
Dezvoltare Personala
Tip eveniment
Conferinta
Curs In House
Data si locatie
Cere program personalizat:

Vineri, 13 mai, Impact Hub Bucharest organizează pentru a doua oară Conferința Fears & Failures, evenimentul care schimbă paradigma și aduce în față frica și eșecul ca experiențe ce fac parte din asumarea unor decizii curajoase în fiecare zi.

Frica de eşec rămâne una dintre barierele semnificative în dezvoltarea  antreprenoriatului în România, astfel doar 18% din antreprenorii de startup consideră eșecul în afaceri un prilej de învățare, conform studiului lansat recent ”Barometrul afacerilor de tip startup din România”

Pornind de la aceste date, agenda conferinței surprinde din mai multe unghiuri frica de eșec și cum fiecare dintre noi reacționăm în acest context. De la povești personale, situații limită, la decizii de business cu urmări nefaste, dar și cu lecții importante pentru invitați, participanții vor afla de-a lungul zilei cum să își depășească fricile.

Evenimentul este moderat de Oana Marinescu, Fondator OMA Vision & Director de comunicare al Festivalului ”George Enescu”. Invitații speciali sunt :

  • Maia Morgenstern – Actriță și Director al Teatrului de Stat Evreiesc
  • Gabriela Szabo – Campioană olimpică atletism și fost Ministru al Ministerului de Tineret și Sport
  • Valeriu Nicolae – Secretar de Stat, Ministerul Muncii
  • Ovidiu Toader - Antreprenor și Public Speaker

”Am realizat în interacțiunea cu oamenii din jurul nostru că ne temem de eșec și avem o cultură care îl blamează, fie că vorbim de eșec personal ori profesional. Am construit pe experiența ediției din 2015 și am invitat la Fears & Failures 2016 un profil divers de vorbitori ce pot aborda subiectul din mai multe unghiuri. Pentru participanți asta se traduce printr-o experiență completă de abordare constructivă a propriilor frici și eșecuri”, a declarat Vlad Craioveanu – Managing Director Impact Hub Bucharest.

Locatie:

Impact Hub Bucharest

Strada Halelor, nr 5, etajele 2 si 3, 030118 București

Foto Credit: Impact Hub

Data si locatie
Cere program personalizat:
?