fbpx Deschiderea catre schimbare - tehnici de adaptare rapida | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Deschiderea catre schimbare - tehnici de adaptare rapida

Categorie
Business & Management
Tip eveniment
Atelier
Nivel
Intermediar
Avansat
Data si locatie
Cere program personalizat:

În prezent, tehnicile improvizatiei ajuta indivizi si echipe din organizatiile de top ale lumii sa gestioneze schimbarile si complexitatea. Imbunatatind abilitatile oamenilor de a fi spontani si de a lucra impreuna cu deschidere, aceste tehnici ii ajuta pe lideri sa fie mai eficienti in ceea ce priveste prezenta de spirit, agilitatea si abilitatile de comunicare, de cele mai multe ori, in situatii dificile. Problemele care apar nu mai sunt atat de usor de anticipat, iar rezolvarile nu sunt aceleasi de fiecare data. Provocarea de a ne adapta si de a fi flexibili poate face diferenta in rezultatele muncii noastre si in reusitele companiei in care lucram.

Marti dupa-amiaza, te invitam sa experimentezi un model in 4 etape (schimbarea e inevitabila - accept-o - vezi oportunitatile - fii flexibil si increzator) prin activitati si exercitii dinamice, interactive si amuzante bazate pe tehnici din zona de teatru si improvizatie aplicata.

 

Bogdan Grigore (senior trainer The Wisery) este trainer si facilitator de este 11 ani, aducand o noua perspectiva asupra invatarii prin imbinarea creativa a pasiunii pentru dezvoltarea echipelor, tehnici de facilitare si teatrul de improvizatie.

Data si locatie
Cere program personalizat:
?