fbpx Descoperă-te prin actorie alături de Dorotheea Petre | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Descoperă-te prin actorie alături de Dorotheea Petre

Descriere

Avem tendința să credem că actoria este ceea ce vedem doar pe scenă, la televizor sau în filme. Dar noi toți suntem actori zi de zi, în viața profesională sau în relațiile cu ceilalți. Fii cea mai bună versiune a ta cu ajutorul acestui curs intensiv de actorie care te va ajuta să scapi de inhibiții, să comunici mai bine, să-ți controlezi emoțiile și să te exprimi autentic și creativ!

CUM TE POATE AJUTA ACEST CURS:

Tehnicile actoricesti te învață să fii mai conștient de ceea ce transmiți prin limbajul tău corporal, postura ta, vocea ta, felul în care interacționezi cu ceilalți și alegerile tale. Odată cu dobândirea abilităților de a-ți controla corpul, mintea și vocea, felul în care te percep ceilalți se schimbă. Cu cât ne îmbunătățim mai mult capacitatea de a influența și decide modul în care ne percep ceilalti, cu atât mai mult se creează o buclă de feedback pozitiv care ne motivează și ne face mai încrezatori. Această încredere se transferă apoi în plan social si profesional.

TRAINER : DOROTHEEA PETRE este una dintre cele mai premiate actrițe românce. Printre premii se numară Premiul Special "Un Certain Regard" Cannes Film Festival, Premiul GOPO pentru Cea Mai Bună Actriță, Premiul UCIN și Distincția "Meritul Cultural În Grad de Cavaler" "Actoria este despre Alegeri. Despre felul în care alegi să stabilești, să construiești și să negociezi relaţii. Este despre unde te duc alegerile tale în ochii tăi și ai celorlalti. Actoria este cea mai frumoasă cale de a te cunoaşte, aceea de a te descoperi pe tine în altcineva. Pentru că să te dezvolți ca om sau ca actor sunt sinonime"-Dorotheea Petre

EȘTI BINEVENIT LA CURS DACĂ:

  • Dorești să scapi de inhibitii, să ai mai multă încredere în tine și să fii mai dezinvolt în interacțiunea cu ceilalți.
  • Ești interesat de actorie și de felul în care aceasta te poate ajuta să te dezvolti personal șii profesional.
  • Lucrezi cu publicul și / sau susții prezentări în fața celorlalți - (de exemplu ca manager, șef de echipă, avocat, doctor, psiholog, trainer, coach, lucrezi in vânzări, administrator public, artist, profesor, asistent social, etc...) sau dacă ești interesat de acestea și domeniile conexe.
  • Te interesează însușirea principiilor și a tehnicilor specifice artei actorului (improvizație, limbaj paraverbal, dictie, body-language, lucrul cu partenerul, psihologia personajului) -Cauți un mod antrenant și distractiv de a te dezvolta pe toate planurile.

CE DESCOPERI LA CURS:

  • AUTO-CONTROL. Inveți cum să-ți coordonezi mintea, corpul și vocea ca să transmiți celorlalți exact ce iți propui. Prin intermediul tehnicilor de actorie, descoperi cum sa fii credibil și autentic în orice situație.
  • PE TINE. Actoria te ajută să te intelegi mai bine pe tine și pe ceilalți, să-ți identifici și să lasi în urmă prejudecațile și stereotipurile, să ieși din zona de confort și să-ți explorezi limitele.
  • CARE SUNT PUNCTELE TALE FORTE. Înveți să te pui în valoare cultivandu-ți acele trăsaturi speciale care te fac remarcat si plăcut de ceilalți. Descoperi cum să fii cea mai buna versiune a ta.
  • CUM EȘTI PERCEPUT DE CEILALȚI. Te descoperi pe tine prin ochii celorlalți. Acest lucru se realizează prin exerciții specifice și feedback 360'.

STRUCTURĂ ȘI DURATĂ:

Cursul se desfășoară pe parcursul a 5 workshopuri, fiecare cu durata de 2 ore.

Cerere curs inhouse